Vicenç Clos Balcells

Site Logo
e-mail icon
linkedin icon
instagram icon

Vaig néixer el 2005 a Vilafranca del Penedès. Quan era un nen i estava a la primària no m'agradava el futbol, de fet, a l'hora del pati me n'anava a jugar amb les formigues, però els meus pares em van demanar que anés a jugar a futbol un cop a la setmana. Qui li hagués dit a aquell nen, que més de deu anys després no deixaria de pensar en aquest esport.

Tal com diuen, no saps l'important que és una cosa fins que la perds, i això és el que em va succeir, ja que a partir de la pausa que vam tenir per la pandèmia de la Covid-19, el meu interès pel futbol ha anat augmentant exponencialment. Em miro el futbol de tot el món, inclosos partits de lligues exòtiques i de categories inferiors. Tot això es veu reflectit en els escrits que faig, els quals poden anar des d'un jugador/equip molt conegut fins a un jugador/equip que només el coneixen quatre gats. En tres anys m'he vist poc més de 2.500 partits, de més de 500 equips i de més d'un centenar de competicions.

L'any 2021 vaig decidir que tots els partits que em veia s'havien de veure reflectits en algun lloc, així que vaig crear un compte d'Instagram anomenat Vclosbfutopinions, on diàriament hi ha un text sobre futbol. Després d'un any i mig, vaig decidir fer una passa endavant i em vaig incorporar a la redacció de Xcatalunya. A partir del setembre del 2023 estic estudiant el grau de periodisme a la UAB.

 

Jorgen Strand Larsen durant una entrevista
Muntatge amb una imatge de futbolistes de la Fiorentina durant un partit ia la cantonada superior esquerra l'escut del Barça