Mireia Puig

Site Logo
e-mail icon
x icon

Tinc 29 anys i sóc una periodista catalana. Nascuda a Girona. Des de ben petita, l'escriptura i la comunicació van ser les meves passions, un fet que em va portar a Barcelona, ​​on em vaig formar en Periodisme a la UAB i posteriorment em vaig especialitzar amb un màster en Gestió Estratègica de la Comunicació i Relacions Públiques a la Universitat Pompeu Fabra .

Domino amb fluïdesa la meva llengua materna, el català, i el castellà, i he adquirit un nivell avançat d'anglès i un coneixement intermedi de francès, habilitats que he emprat tant a nivell local com en experiències internacionals. Els meus inicis professionals van ser a mitjans locals, cosa que em va proporcionar una base sòlida en el periodisme de camp i una comprensió profunda dels assumptes de més proximitat.

També m'agrada escriure sobre el món del cor, tant de famosos catalans com espanyols. Actualment resideixo a Barcelona, ​​on fa anys que col·laboro amb XCatalunya com a redactora.

Una dona amb cabells rosats està asseguda en una sala d'audiències, mentre que en un requadre es mostra un home gran amb ulleres parlant en un programa de televisió.
Muntatge amb una imatge de Sílvia Orriols, Carles Puigdemont i Salvador Illa. De fons, lleugerament difuminada, imatge de l'exterior del Parlament