Yan Couto i aficionat del Girona

[FOTO]: Un aficionat del Girona compleix la seva promesa després de la classificació europea

Es desferma la bogeria entre l'afició de l'elenc gironí

Quan Aitana Ocaña va escriure el vers "a nuestra historia le hace falta una segunda parte" per a la seva cançó 'Vas a quedarte', probablement no s'estava inspirant en cap dels seus anteriors amors. Més aviat estava profetitzant sobre la surrealista anècdota que ha protagonitzat aquests dies un aficionat del Girona. Parlem del tuiter @BillyElNen_GFC.

Ja vam explicar fa uns dies que aquest aficionat de l'equip del nord de Catalunya havia promès tenyir-se els cabells de rosa si els de Míchel aconseguien el que era impensable. I ho han fet. L'internauta va publicar a finals del mes d'agost que, si el Girona aconseguia la classificació per a competició europea, es tenyiria els cabells de rosa, igual que Yan Couto.

El CM del club, una vegada es va certificar la fita, va respondre al seguidor, de la mateixa manera que el futbolista brasiler, instant-lo a complir amb la seva part de l'acord. De fet, Yan Couto fins i tot li va indicar la perruqueria a què ell acudeix habitualment perquè el procés fos molt més senzill. I a @BillyElNen_GFC no li va quedar altra cosa que fer-ho; i ara aquesta divertida història ha tingut una segona part.

Comunió entre club i afició

Quan l'internauta va compartir dimecres a la tarda el resultat definitiu del seu tint, el club va seguir amb el joc i li va respondre amb un "Història de Tw Girona". A més, van mencionar també Yan Couto perquè donés el vistiplau sobre el nou 'look' del seguidor.

Amb aquest curiós episodi, el Girona ha demostrat tenir aquesta proximitat amb l'aficionat que moltes vegades s'enyora als equips de gran entitat. La comunió aquesta temporada entre l'equip i la seva parròquia ha estat una de les claus que expliquen millor l'èxit esportiu dels gironins. Només cal anar un cap de setmana a Montilivi per viure en primera persona el festí que hi tenen muntat.

El Girona ha guanyat 13 dels 16 duels que ha disputat com a local, empatant-ne 2 i perdent únicament en una ocasió, davant del Reial Madrid. És a dir, ha obtingut 41 dels 48 punts que han estat en joc al verd del seu feu. Ara, a les sis jornades restants només els queda per certificar la seva classificació per a la Champions League.

I això podria arribar a produir-se fins i tot d'aquí a dues setmanes, quan el Girona rep el Barça. Per això, els de Míchel haurien de guanyar els culers en aquesta cita i prèviament a Las Palmas i, a més, l'Athletic hauria de perdre algun punt en alguna d'aquestes dues jornades.