Rivaldo i la banqueta del Camp Nou

L'aposta boja de Rivaldo per a la banqueta del Barça

Xavi Hernández segueix però Rivaldo tenia una altra proposta

Continuen transcorrent les setmanes i això implica que l'estiu és cada cop més a prop. I, encara que per a molts l'etapa estival suposa unes setmanes d'evasió i desconnexió, als despatxos del Camp Nou es treballarà més que mai. Hi ha molt a retocar a la plantilla blaugrana per al proper curs. Una cosa que ja no caldrà fer és determinar qui serà a l'entrenador.

A principi de temporada no es vaticinava com a possible el dilema d'haver de buscar entrenador, ja que Xavi acaba contracte el 2025 i s'hi confiava. De fet, fins i tot estaven treballant a renovar-lo. Tot i això, a finals de gener, quan el Barça estava submergit en el drama i no aixecava cap, l'egarenc va anunciar que se n'anava quan clausurés el curs.

Des d'aquell precís instant es van començar a fabricar diversos rumors sobre qui podia ser el proper entrenador del Barça per a la 2024/25. Van sortir molts noms, alguns utòpics, com el de Pep Guardiola, i altres de més realistes, com Hansi Flick o Rafa Márquez . De fet, segons la premsa propera al Barça, aquests dos últims eren els favorits abans que Xavi decidís anunciar que es queda per complir el contracte.

Tot i així, un exfutbolista del Barça, Rivaldo, conegudíssim a tot el món, ha volgut llançar també la seva proposta. I el seu favorit per entrenar l'elenc culer ha sorprès tothom. No és cap altre que José Mourinho .

De fet, el nom del portuguès va ser un dels primers que va liderar la rumorologia els dies posteriors a l'anunci de Xavi. Això va generar molta controvèrsia entre la parròquia blaugrana ; alguns estaven encantats, altres el guardaven rancor pel seu passat al Reial Madrid, Chelsea i Inter de Milà, on va protagonitzar diverses polèmiques en duels contra el Barça.

Mourinho, l'aposta de Rivaldo

En una entrevista amb Betfair , Rivaldo va valorar que la seva primera opció seria Guardiola. Tot i això, sospita molt complexa la seva arribada aquest estiu al Barça. Això sí, no ho descarta per a un futur; això passaria, segons el brasiler, "quan vulgui gaudir més de la vida familiar, cosa que és més fàcil per a ell a Barcelona".

La seva aposta per José Mourinho la justifica que "és un guanyador" i que, a més, no té equip i que, per tant, la seva arribada seria molt més fàcil que altres candidats. “Seria un gran fitxatge, encara que alguns aficionats no vulguin sentir el seu nom. Sens dubte faria una gran feina, coneix l'equip, la lliga espanyola, la Champions i té molta experiència ”, proclamava Rivaldo.

Finalment, s'ha volgut acordar també de l'efímer pas de l'entrenador pel club blaugrana: "Hi ha molts aficionats que no consenteixen jugadors o entrenadors que van jugar o van dirigir l'equip rival (en al·lusió al Reial Madrid), però José Mourinho ja va ser-hi Barcelona i és una gran persona ”.

Una proposta “boja” que finalment no es podrà dur a terme. Almenys de moment.