Yan Couto celebrant la classificació per a Europa

Un aficionat del Girona haurà de complir una promesa: Yan Couto provoca la bogeria

L'equip de Míchel ha certificat la classificació per a Europa

Passa el que passi a les sis últimes jornades de LaLiga, la 2023/24 ja és una temporada històrica per al Girona. L'equip del nord de Catalunya s'ha classificat per primera vegada per a competició europea. I ho ha aconseguit en la seva quarta participació a la primera divisió del futbol espanyol.

Queda ara per determinar en quin torneig continental acaba participant el curs vinent. Tot apunta que serà la Champions League, ja que ja es dista a 10 punts del cinquè classificat, l'Athletic Club. Sigui com sigui, tot Girona encara està de ressaca després de la celebració d'aquest èxit rotund.

Ningú hauria pogut vaticinar aquest èxit a principis de temporada. Era un objectiu gairebé utòpic que ni tan sols es plantejaven a la direcció del club gironí. Però, així i tot, part de l'afició, satisfeta amb la confecció de la plantilla i amb els resultats a la pretemporada, va començar a somiar amb la fita.

A complir amb el promès

De fet, un aficionat del Girona va publicar un tuit a finals d'agost en què prometia que, si això passava, tenyiria els cabells de color rosa, igual que Yan Couto. I tant el club com el futbolista brasiler l'han instat ara a complir la promesa.

Al principi això va passar desapercebut i l'internauta no va rebre cap interacció. Tot i això, el club s'havia quedat amb les paraules d'aquest seguidor i se'l va recordar dissabte a la nit, una vegada certificada la presència en competició europea. El CM del Girona va respondre amb un emojy d'una mà saludant i un cor de color rosa.

També ho va fer Yan Couto, que va afegir un emojy d'una cara pensativa i li va compartir el perfil d'Instagram de la perruqueria on ell es tenyeix els cabells habitualment. Així doncs, a l'aficionat no li quedarà cap altra que complir amb el seu deute i lluir un cabell lluent pintat de rosa.

Les celebracions pendents del Girona

Com dèiem, encara resten sis jornades per al final d'aquesta edició de LaLiga i, a hores d'ara, el Girona ja té 100% garantit acabar en un dels cinc primers llocs. Per tant, falta per determinar si la temporada que ve jugarà a la Champions League o a l'Europa League.

S'hauria de donar molt malament aquest tram final de temporada a l'equip de Míchel per no tenir una butlleta per a la pròxima Champions. El cinquè a la taula, l'Athletic Club, és a 10 punts i en queden 16 per disputar-se. Per això, el Girona té prou marge i comodins per perdre fins a tres partits dels últims sis.

En el millor dels casos, els gironins celebrarien la seva classificació per a la Champions d'aquí a dues jornades, el primer cap de setmana de maig, quan reben el Barça. Per això haurien de guanyar aquests dos pròxims partits i que l'Athletic es deixés algun punt.