Muntatge amb una imatge d'un reportatge del programa Tot és mou de TV3. A la dreta una imatge amb una dona espantada

VÍDEO: L'hotel de Catalunya on pots dormir en un taüt

Un temple per a qualsevol amant del terror

En plena època de vacances estiuenques, amb moltes persones estressades per trobar allotjament en un hotel o un altre, i per les característiques que ofereix cada hotel en concret, emergeix amb força la presència d'un allotjament molt peculiar, on es pot dormir, ni més ni menys, que en un taüt.

El programa Tot es mou de TV3, que presenta Helena Garcia Melero, s'ha encarregat d'informar que hi ha un hotel a Catalunya, ideal per als amants del terror i, més concretament, per a tots aquells que adoren el vampirisme i tota la mitologia que l'envolta. La reportera Ester Bertran ha exposat els detalls del singular hotel Insomnia, ubicat a Berga: "és una experiència força interessant" ha comentat des d'una habitació-sala d'autòpsies anomenada Krugger. En realitat cada habitació d'aquest hotel és una escape room. Durant el reportatge, ens ha estat presentat al recepcionista de l'hotel, l'enigmàtic Sebastian.

El tenebrós ambaixador de l'hotel ha comentat que les de divendres són les nits més terrorífiques que tenen. Amb habitacions temàtiques i crits constants pels passadissos, l'hotel Insomnia és un veritable plaer per als fanàtics de tot allò que envolta el terror i les experiències al límit. Una escape room on passar la nit, si es té el valor suficient per fer-ho.

La promoció de l'allotjament indica que es tracta de “l'hotel temàtic de terror més esgarrifós que mai hagis experimentat! Aquest enigmàtic establiment, les emocions i l'adrenalina flueixen lliurement mentre t'enfrontes a desafiaments i trencaclosques que posaran a prova el teu enginy i la teva valentia. Seràs capaç de trobar totes les comoditats de la teva habitació?".

Unes habitacions molt especials

Cada habitació de l'hotel ens transporta a un escenari totalment diferent, on els detalls macabres i l'atmosfera lúgubre us mantenen alerta en tot moment. La decoració i els efectes especials ens submergeixen encara més en l'experiència, fent que ens sentim com si estiguéssim vivint una pel·lícula de terror.

Actualment, l'Insomnia Hotel disposa de 4 habitacions temàtiques amb una escape room diferent a cadascuna d'elles. Aradia: l'habitació de l'àvia de la família Krugger. Aradia, la bruixa de la família, es va fer una habitació perfecta per a ella. Una habitació mística, de fusta i pedra, per sentir-se com a casa. Habitació tematitzada a una cabana de bosc. És l'habitació més mística, on us sentireu envoltats de naturalesa i espiritualitat; Doctor: el doctor, l'avi de la família Krugger, ha dissenyat la seva habitació perquè els hostes es trobin enmig dels seus experiments. Molta sang i membres dels seus cadàvers us envoltaran mentre descanseu en aquesta habitació. L'habitació més gore. Els qui han visitat el Doctor es poden fer una idea d'aquesta habitació.

Les opcions d'habitació es completen amb Sr. Krugger: habitació de Sr. Krugger, fill d'Aràdia i Doctor. L'enterrador de la família. Descansar aquí és només per als més atrevits. Aquesta habitació està tematitzada com a sala d'autòpsies. Dormireu en dos fantàstics taüts fets a mida; Mare: un espai religiós i sagrat dissenyat per proporcionar una experiència celestial als hostes. En creuar el llindar, et submergiràs en un ambient de serenitat i espiritualitat, on cada detall ha estat curosament cuidat per crear un santuari de pau.