Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu. A la dreta una noia menjant un iogurt

Aprofita el 45% de descompte en iogurts amb el lot estalvi a Bonpreu i Esclat

L'1 de juliol és el darrer dia per gaudir de la promoció

Si ets amant del iogurt i les postres lactis, no pots deixar passar l'oportunitat que Bonpreu i Esclat t'ofereixen aquesta temporada. Fins a l'1 de juliol, tens la possibilitat d'aprofitar un increïble descompte del 45% en un lot especial de productes lactis de marques reconegudes com Activia, Danet i Danone.

Què inclou el lot estalvi?

El lot estalvi inclou una selecció variada de productes lactis pensats per satisfer tots els gustos i necessitats. El primer producte és un iogurt natural Activia, que ve en un pack de quatre unitats de 120 grams cadascuna. Aquest iogurt, conegut per les seves propietats probiòtiques, està disponible al lot per un preu regular de 2,79 euros per unitat.

El segon producte és una crema de vainilla Danet, també en un pack de quatre unitats de 120 grams cadascuna. La deliciosa crema de vainilla de Danet, perfecta per als amants de les postres suaus i cremoses, té un preu d'1,99 euros per unitat. El tercer producte és una copa de nata i xocolata Danone, que ve en un pack de dues unitats de 110 grams cadascuna. Aquestes clàssiques postres de Danone, que combina la dolçor de la nata amb la intensitat de la xocolata, es troben a un preu d'1,59 euros per unitat.

El preu total del lot sense descompte seria de 6,37 euros. Tot i això, gràcies a la promoció de Bonpreu i Esclat, pots adquirir-lo per tan sols 3,49 euros, cosa que representa un estalvi significatiu del 45%.

Oferta de lots d'hivern: 1 iogurt natural ACTIVIA (4 unitats de 120 g, 2,79 €/unitat), 1 crema de vainilla DANET (4 unitats de 120 g, 1,99 €/unitat) i 1 copa de nata i xocolata DANONE (2 unitats de 110 g, 1,59 €/unitat) per 3,49 €/lot (abans 6,37 €/lot).
Detall del lot estalvi de iogurts a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Beneficis del iogurt per a una bona alimentació

Incorporar el iogurt a la teva dieta diària no només és una deliciosa opció, sinó que també ofereix nombrosos beneficis per a la teva salut. El iogurt, especialment varietats com Activia, conté bacteris beneficiosos que promouen la salut digestiva. Els probiòtics ajuden a equilibrar la flora intestinal, millorant la digestió i enfortint el sistema immunològic.

A més, el iogurt és una excel·lent font de nutrients essencials com calci, proteïnes, vitamines B i D, i minerals com el magnesi i el potassi. Aquests nutrients són vitals per mantenir ossos i dents fortes , així com per al funcionament adequat dels músculs i nervis.

Consumir iogurt com a part duna dieta equilibrada pot contribuir a la pèrdua de pes. El seu alt contingut en proteïnes i la seva capacitat per augmentar la sensació de sacietat ajuden a controlar la gana i reduir la ingesta de calories. Els probiòtics presents al iogurt poden ajudar a alleujar problemes digestius com la síndrome de l'intestí irritable i el restrenyiment. A més, el iogurt és més fàcil de pair que altres productes lactis, cosa que el converteix en una bona opció per a persones amb intolerància a la lactosa.

Els probiòtics i nutrients del iogurt tenen un impacte positiu al sistema immunològic, ajudant a combatre infeccions i malalties. Gràcies al seu alt contingut de calci i vitamina D, el iogurt és beneficiós per mantenir la densitat òssia i prevenir malalties com l'osteoporosi.

On i fins quan està disponible la promoció?

Per beneficiar-te d'aquest descompte del 45%, només cal que us dirigiu a qualsevol supermercat Bonpreu o Esclat abans de l'1 de juliol. Busca la secció de productes lactis i localitza el lot estalvi, que inclou els productes esmentats anteriorment. L'oferta és vàlida fins a esgotar existències, per això et recomanem actuar ràpidament per no perdre aquesta oportunitat única.