Primer pla del logo de Mercadona

El vi negre de menys de 2 euros que causa furor a Mercadona

Mercadona té a la secció de celler interessants vins que criden l'atenció pel seu preu econòmic

A Mercadona pots trobar un vi que no ha d'envejar res a opcions molt més cares. A les botigues pots trobar molt bons vins que possiblement encara no has descobert. I és que no es pot dir que no tinguin varietat per poder triar.

Avui en concret us parlarem d'un vi negre que, de primeres, crida l'atenció per la seva etiqueta. Es diu 'la Caperucita Tinta' i segur que et sonarà per la seva inspiració en el conte. Es ven en una ampolla de 750 ml i el que més sorprèn és que el pots comprar per tan sols 1,95 euros.

Mercadona ven un vi molt versàtil

Aquest vi de Mercadona és negre i està fet a base de raïm ull de llebre i syrah. La seva estètica no és casual, ja que pertany a la línia Vins de Conte dels cellers Torre Oria. Aquestes es troben a València i s'encarreguen d'aquests vins tan especials que també s'han inspirat en altres contes com Blancaneu o Alícia al País de les Meravelles.

Dona bevent vi negre de Mercadona
Aquest vi negre de Mercadona arrasa entre els clients de la cadena | Mercadona, Yana Gayvoronskaya

Pel que fa al sabor d'aquest vi, els raïms fan una barreja molt atractiva. I és que té un sabor realment suau amb un toc afruitat de fons que el millora. A més, per a les persones que els agrada que li vi tingui olor, aquest té una aroma intensa.

A l'hora d'utilitzar-lo al menjar, no hauràs de fer un menjar molt especial. Com bé s'indica a l'ampolla, marida amb arrossos, carns, peixos i formatges. És a dir, pot ser tot un encert per a qualsevol àpat sense haver de deixar-te molts diners.

El conte es va fer vi gràcies a Mercadona

La inspiració d'aquest vi negre de Mercadona és ben clara. Es basa en el conte popular que ha estat plasmat per escrit tant per Charles Perrault, en primer lloc, i després pels germans Grimm. És prou conegut, per la qual cosa ràpidament s'associa la seva imatge amb aquesta història.

Vi Caputxeta Tinta de Mercadon
El vi està clarament inspirat en el conte de la Caputxeta Vermella | Mercadona

Tot i així, per si hi hagués cap dubte, llegint l'etiqueta s'acaben de dissipar. Aquesta comença per l'arxiconegut "Hi havia una vegada...". El final de l'explicació parafraseja un dels textos més coneguts de la Caputxeta Vermella dient que "és per beure'l millor".

La imatge del vi s'associa ràpidament amb el conte per mostrar a la part davantera una persona amb una dessuadora de caputxa vermella. Tot i així, quan donem la volta a l'ampolla ens adonem que es tracta d'un parany. En veritat, es veu en lloc de la Caputxeta es troba la imatge del llop.

Preus i ofertes actualitzats el dia 15/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.