Primer pla exterior d'una botiga de Lidl

Conserva els aliments durant més temps amb l'aparell que arrasa a Lidl

Lidl té la solució perquè el menjar no es faci malbé ràpidament per un preu molt econòmic

Lidl continua facilitant-nos la vida amb els productes que té a la venda. Un és una envasadora al buit que s'ha convertit en tot un èxit de vendes a la cadena. Encara que ha estat diverses vegades disponible a les seves botigues, pots aconseguir fàcilment a través de la seva pàgina web.

Aquesta envasadora al buit de Lidl no pot faltar a la teva cuina. Gràcies a ella, el menjar durarà molt més temps sense posar-se dolenta. A més, també hi ha la possibilitat de guardar elaboracions sense que aquestes perdin gens ni mica de sabor i textura.

És molt fàcil dutilitzar i la quantitat dús que li donaràs et sorprendrà i molt. La pots aconseguir per 24,99 euros, podent triar entre els colors negre i blanc. Quan comencis a utilitzar-la no sabràs viure sense.

Cartel de los horarios de apertura y de cierre de la tienda Lidl
Lidl té la solució per aprofitar al màxim els aliments | Àngel Ullate

L'envasadora al buit de Lidl té moltes funcions

Aquesta envasadora al buit té molts usos que ens vénen de meravella pel dia a dia. La funció principal està relacionada amb la conservació del menjar. I és que, quan envases al buit un aliment, aquest dura molt més a la nevera, per la qual cosa allarguem la seva vida útil.

No només val per a aliments, sinó que també per al menjar té una gran utilitat. Si, per exemple, prepares un plat de menjar i et sobra força i no vols repetir l'endemà, aquesta envasadora és perfecta. Pots envasar al buit el que t'ha sobrat i conservar-lo, si vols, al congelador per a un altre dia.

Aquest mode de conservació també és important a l'hora de tenir més espai. En treure l'aire i reduir la mida al mínim, tindrem molt més espai per guardar tot allò que vulguem. Però el seu ús va més enllà del menjar.

I és que aquesta envasadora al buit de Lidl ve amb connexió per poder-lo utilitzar en bosses amb vàlvula al buit. Aquestes són especialment útils per guardar la roba i que aquesta no ocupi gaire espai. Edredons o mantes amb prou feines ens ocuparan un petit espai si les guardem així.

Envasadora al buit de Lidl
L'envasadora al buit de Lidl es tornarà imprescindible a casa teva | Lidl

Així es fa servir aquesta envasadora al buit de Lidl

Dins l'envàs d'aquest aparell, veiem que hi entra un rotllo de tres metres per poder-lo utilitzar. El seu funcionament és molt senzill i només haurem de tenir en compte el tipus d'aliment que envasarem. En qualsevol cas, el primer pas sempre serà segellar una de les parts del tros de rotllo que fem servir.

Això ho podrem fer amb el primer botó que apareix, ja que és el que només s'encarrega de segellar. Després, si volem envasar el buit tenim diverses opcions. La més senzilla és el segon botó que extreu l'aire i després segella directament la bossa perquè quedi llest l'aliment per guardar.

Tot i així, si envasarem al buit productes humits, haurem de, abans de donar-li al botó, accionar el tercer. Igualment, si el que ens passa és que tenim un producte delicat, haurem de prémer abans de començar el quart botó. Així, els aliments no es veuran afectats.

Finalment, tenim el darrer botó que serveix per envasar al buit externament. En aquest cas, seria vàlid tant per als recipients com per a les borses que tenen aquesta vàlvula. Tot i així, davant de qualsevol dubte, ve amb unes instruccions força senzilles d'entendre.

Preus i ofertes actualitzats el dia 27/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.