Ampolles de vi i un gos llebrer al costat del logo de Bonpreu

El vi blanc solidari amb els llebrers que triomfa a Bonpreu

Col·laboren amb l'ONG que batalla contra el maltractament animal

Entrar en un supermercat, de tant en tant, es torna en una activitat molt més interessant del que al principi podia semblar. Dins aquests grans magatzems hi ha grans històries ocultes entre la gran quantitat de productes disponibles. Només és qüestió de trobar-les.

Una usuària de la xarxa social X precisament ha topat amb una. Ella, assegura en la seva publicació, es va endinsar al passadís dels vins a la recerca del seu rosat de confiança. Tot i això, la seva mirada es va creuar amb un vi blanc que li va cridar enormement l'atenció; i ho va acabar comprant.

Així ho explicava ella: "Jo anava a Bonpreu només a buscar un vi rosat, però m'he hagut d'endur aquest blanc també. No sé com estarà, era baratet, però amb aquesta etiqueta i aquesta tòfona al suro no em podia resistir. A més, avui jo portava una xapa de SOS Galgos a la meva roba".

Vi blanc Gos Flaco

El vi a què la usuària fa referència és al vi blanc pallós jove Perro Flaco de la varietat Verdejo 100, el cost del qual en supermercat és de 4,95 euros. Aquesta beguda alcohòlica presenta una intensitat aromàtica alta, amb essència tant de fruites tropicals com a notes de fonoll i herba fresca. A més, també elaboren vi rosat i una altra varietat de vi blanc semidolç.

Per a la seva elaboració, els raïms són desrapats després de la seva descàrrega en tremuges. Posteriorment es realitza durant diverses hores una maceració peculiar, per continuar amb el premsat i la fermentació alcohòlica, la qual es realitza en dipòsits d'acer inox a una temperatura inferior als 17º.

Però la gran peculiaritat d'aquesta marca de vins és que col·laboren amb SOS Galgos. En aquesta ONG lluiten diàriament contra el maltractament animal, centrant la seva batalla en els llebrers. Les seves tasques diàries consisteixen a rescatar gossos d'aquesta raça que són maltractats i abandonats per buscar-los després una nova llar.

I, per tant, amb la compra d'una ampolla de qualsevol mena de vi de Perro Flaco, els usuaris estan ajudant aquesta ONG en la seva lluita. Com dèiem, aquestes begudes alcohòliques es poden trobar al Bonpreu, però també estan disponibles en altres magatzems com Condis o Carrefour, entre d'altres.