Una parella somrient gaudint de gelats davant d'un supermercat Bonpreu.

Àmplia varietat de gelats amb segona unitat al 50% a Bonpreu i Esclat

Es podrà gaudir de la promoció fins el dilluns 15 de juliol

Els supermercats Bonpreu i Esclat llancen una oferta irresistible per als amants del gelat: del 2 al 15 de juliol, podreu gaudir d'una àmplia varietat de gelats Magnum amb la segona unitat al 50 % de descompte. Aquesta promoció és perfecta per refrescar-te a l'estiu amb alguns dels sabors més exquisits i reconeguts del mercat.

En què consisteix l'oferta?

L'oferta és simple però atractiva: compra qualsevol gelat Magnum i obté la segona unitat al 50% de descompte. Aquesta promoció aplica a una varietat de productes Magnum, permetent als consumidors combinar els seus gelats preferits segons les preferències. La promoció és vàlida a tots els supermercats Bonpreu i Esclat fins al 15 de juliol de 2024. És important tenir en compte que el descompte s'aplica a la unitat de menor import.

Varietat de sabors

Magnum és una marca que es distingeix per la seva àmplia gamma de sabors i combinacions, dissenyades per satisfer tots els paladars. Entre els productes destacats a la promoció s'inclouen:

Magnum Classic: El gelat de vainilla cobert amb una capa gruixuda de xocolata amb llet belga. Un clàssic que mai no falla.

Magnum Almond: Vainilla coberta de xocolata amb llet i ametlles trossejades, perfecte per a aquells que gaudeixen de la combinació de textures.

Magnum Double Xocolata: Doble capa de xocolata, una experiència intensa per als amants del cacau.

Magnum White Chocolate & Cookies: Gelat de vainilla amb trossos de galeta cobert amb xocolata blanca.

Magnum Mini: Una opció perfecta per als que prefereixen porcions més petites o volen tastar diversos sabors sense comprometre'n la quantitat.

Magnum Euphoria Pink Lemonade: Una proposta refrescant i afruitat, ideal per als dies calorosos.

Magnum Wonder: Sabors innovadors que combinen ingredients sorprenents per als més aventurers.

Promoció de Bonpreu i Esclat vàlida del 2 al 15 de juliol de 2024: 2a unitat de gelats Magnum al 50% de descompte. Combina com vulguis en gelats Magnum assortits, es descompta el de menor import. Excepte gelats Magnum classic, 3 u. x 75 g, mini classic, 6 u. x 41 g.
Detall de la promoció de gelats a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Història del gelat Magnum

El gelat Magnum ha recorregut un llarg camí des del llançament. Introduït per primera vegada el 1989 per la companyia Frisko a Dinamarca, part del conglomerat Unilever, Magnum es va dissenyar per a un mercat adult, oferint una experiència de gelat premium.

El concepte original va ser un gelat de vainilla cobert amb una gruixuda capa de xocolata belga, una innovació en una època en què la majoria dels gelats estaven dirigits als nens i eren força simples en sabor i presentació. La marca ràpidament es va expandir per Europa i després a la resta del món, guanyant popularitat per la seva qualitat i varietat.

Un dels aspectes que diferencia Magnum és el seu compromís amb la qualitat dels ingredients. Des de la seva famosa cobertura de xocolata, que prové de grans de cacau de les millors regions, fins al gelat cremós al seu interior, cada Magnum és una experiència gurmet.

Al llarg dels anys, Magnum ha continuat innovant, llançant noves varietats i edicions limitades que mantenen l'interès dels consumidors. Entre aquestes innovacions s'inclouen productes com Magnum Double, amb la doble capa de xocolata i caramel, i Magnum Vegan, que ofereix opcions per a aquells que segueixen una dieta basada en plantes.

La marca també ha col·laborat amb dissenyadors i celebritats, llençant edicions especials que combinen l'art i la moda amb el plaer del gelat. Aquestes col·laboracions han ajudat a consolidar la imatge de Magnum com a producte de luxe accessible, mantenint la seva rellevància en un mercat competitiu.