Gerard Piqué i la seva parella Clara Chía

Surt a la llum un problema greu entre Gerard Piqué i els seus sogres

Nova polèmica extraesportiva que afecta Gerard Piqué i que suposa un dur revés en la seva relació amb Clara Chía

Durant el transcurs de la seva carrera esportiva, Gerard Piqué va protagonitzar diverses polèmiques que poc o res tenien a veure amb la seva faceta de futbolista. El seu nom, a més de sortir a la premsa esportiva, també era habitual als titulars de la premsa rosa. I això, un cop retirat ja fa un parell d'anys, no ha canviat.

La seva ruptura amb Shakira va estar a l'ordre del dia durant diverses setmanes i va fer molt efecte en la imatge pública de l'exfutbolista. La cantant colombiana va aprofitar la situació per damnificar encara més el nom de Gerard Piqué. Però, quan va passar la moda d'aquest tema, semblava que, per fi, el català s'havia allunyat dels focus mediàtics del cor.

Tot i això, no ha estat així. Han tornat a sortir uns rumors d'un mal tràngol constant amb què està havent de bregar en la seva nova relació amb Clara Chía.

La problemàtica entre Gerard Piqué i els seus sogres

La qüestió és que els pares de Clara Chía no accepten la relació de la seva filla amb el fundador de la Kings League. De fet, tan poca gràcia els fa que han arribat fins al punt de no permetre'l entrar a casa seva. Amb tot, la relació de Gerard Piqué amb els sogres està del tot corrompuda.

I això, evidentment, no fa cap gràcia a la jove de 24 anys. Clara Chía s'ha posicionat del costat de la seva parella i tampoc no està del tot còmoda amb els seus progenitors. Això es demostra quan Gerard Piqué ha d'abandonar durant uns dies l'hostalatge que comparteix amb la seva companya sentimental actual per visitar els seus fills a Miami.

Ella estava acostumada a passar aquells dies a casa dels pares, però ara ho ha deixat de fer. Això, segons informa el paparazzi Jordi Martín, passa per aquesta negativa d'acceptar la relació. Ho fan, tal com afirma aquesta mateixa font, per la diferència d'edat i per una actitud de Gerard Piqué que consideren arrogant.

Evidentment, als pares de l'exfutbolista no els agrada aquesta aversió dels sogres de Piqué cap al seu fill i consideren que el tracten malament de manera injustificada. Haurem d'estar atents a veure com avancen els esdeveniments, però, és clar, això no és una bona notícia per a la relació entre Clara Chía i Gerard Piqué.