Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu i en primer terme una noia menjant un pastís

Lot estalvi amb 5 productes de primeres marques a Bonpreu: Més del 50 % de descompte

La promoció estarà disponible fins al proper 25 de març

Bonpreu i Esclat estan en contínua promoció. En aquesta ocasió us parlarem d´un nou lot estalvi, un paquet promocional que inclou cinc productes de renom amb un descompte superior al 50%. Aquest és el moment de proveir el rebost amb articles essencials i de qualitat sense comprometre el pressupost.

Què inclou el lot estalvi de Bonpreu i Esclat?

El lot consta d'ingredients clàssics i versàtils per a un menjar mediterrani perfecte: spaghetti núm. 5 de Barilla, tonyina clara en oli de gira-sol d'Albo, olives farcides d'anxova de l'Esplanada, tomàquet fregit Solís, i un exquisit vi Raimat Clamor de la DO Costers del Segre. Adquirir aquest lot per només 7,95 €, davant del preu habitual de 16,04 €, és una oportunitat per gaudir de la qualitat i tradició culinària a un cost més que convenient. Més de 8 euros d'estalvi, fet que implica un percentatge de descompte superior al 50%.

El spaghetti de Barilla és el punt de partida ideal per a innombrables receptes, conegut per la seva textura i sabor que el converteixen en el favorit de les llars i xefs per igual. En combinació amb el tomàquet fregit Solís, es poden crear salses riques i profundes que realcen qualsevol plat de pasta. Ja sigui amb carn o bé amb la tonyina inclosa en aquesta promoció.

La tonyina clara d'Albo, empacada en oli de gira-sol per preservar-ne la frescor i el sabor, és perfecta per a amanides, sanditxos, o fins i tot per afegir un toc de proteïna als teus plats de pasta. Mentre que les olives farcides de l'Esplanada afegeixen un accent salat que complementa tant entrants com aperitius.

I per arrodonir qualsevol àpat, el vi Raimat Clamor és un maridatge elegant que satisfà el paladar amb el seu equilibri i cos. Elaborat en una regió de llarga tradició vinícola, aquest vi és un acompanyant distingit per des dels àpats més simples fins als més elaborats.

Detall del lot estalvi de 5 productes de primeres marques a Bonpreu i Esclat
Detall del lot estalvi de 5 productes de primeres marques a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

On i fins quan està disponible la promoció?

Aquesta promoció convida els clients a crear plats plens de sabor i qualitat. La iniciativa de Bonpreu i Esclat demostra el seu compromís amb oferir el millor als consumidors, garantint que els bons aliments siguin accessibles per a tothom. Els interessats a gaudir d'aquests 5 productes tenen temps fins al 25 de març del 2024 . El lot estalvi estarà disponible a tots els establiments Bonpreu i Esclat fins a aquesta data o abans si s'acaben les existències.