Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu i en primer terme una noia contenta

El producte que triomfa a Bonpreu i Esclat: Com aconseguir-lo de franc?

La promoció està disponible fins el proper dilluns 25 de març

Bonpreu i Esclat tornen a estar a la boca de tots, aquesta vegada amb una promoció que sembla massa bona per ser veritat: l'oportunitat d'aconseguir productes gratuïts. Al seu darrer fullet d'ofertes podem veure una promoció que encaixa a la perfecció amb aquesta definició.

En què consisteix la promoció?

Una de les millors ofertes és un lot compost per Patates Fregides Mediterrànies de Lay's, que destaquen pel seu sabor a oli d'oliva, i la Cervesa torrada sense alcohol Free Damm. El paquet de 150 grams de Lay's, el preu habitual del qual és de 2,69 €, i el pack de sis cerveses Free Damm, comunament valorat en 4,44 € per sis unitats, poden ser teus per només 4,45 €. Per només un cèntim extra tindràs el paquet de patates Lay's, un dels productes de més èxit per prendre l'aperitiu.

Les patates fregides mediterrànies lay's són conegudes per la seva cruixent textura i per ser una opció més saludable dins la gamma de snacks. El toc d´oli d´oliva afegeix un sabor distintiu que rememora l´essència de la dieta mediterrània i es converteix en l´acompanyament perfecte per a qualsevol moment del dia.

Per la seva banda, la cervesa Free Damm és una elecció excel·lent per als que prefereixen gaudir del sabor d'una bona cervesa sense els efectes de l'alcohol. Aquesta beguda és ideal per acompanyar menjars o per a aquells moments de socialització en què es prefereix mantenir el cap clar.

Detall del lot estalvi de cervesa i patates a Bonpreu i Esclat
Detall del lot estalvi de cervesa i patates a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

On i fins quan es poden obtenir aquests dos productes?

La promoció també posa de manifest el compromís de Bonpreu i Esclat amb la qualitat i la satisfacció del client. Seleccionant productes de marques reconegudes i altament valorades pels consumidors, la cadena garanteix una experiència de compra excepcional i es posiciona com un líder al sector de l'alimentació en oferir més per menys.

Aquest lot no està disponible habitualment. Els clients que vulguin comprar-lo tenen temps fins al proper 25 de març. Estarà disponible a tots els establiments de la cadena de supermercats Bonpreu i Esclat.