Muntatge amb imatge d'un establiment de Bonpreu i Esclat. A l'esquerra una imatge amb un assortiment de gelats

Els sabors de gelat sorprenents que triomfen a Bonpreu i a pastisseries

Una nova modalitat de gelats

Amb la consolidació de les altes temperatures, són moltes les persones que escullen l'opció de refrescar-se mentre gaudeixen del sabor d'un bon gelat. Tot i això, ja no ens conformem amb els sabors més tradicionals.

A través d'una publicació a X (Twitter), la usuària @ares_lisbeth, ha compartit la seva adquisició especial de gelats: "He sucumbit a la temptació. Gelats que prometen. Quan en provi algun ja us explicaré". Un text que ha acompanyat amb una fotografia en què es poden observar quatre gelats de diferent sabor segons les indicacions de cada caixa concreta: gelat de xocolata, pastís de llimona, de ratafia i carquinyolis, i de cafè i anís del mono. Una extravagant combinació que, de ben segur, farà les delícies de molts amants del gelat.

La pròpia @ares_lisbeth ha obert un fil, a través del qual indica que també existeix el gelat de cacaolat i que després de tastar el de xocolata, pot afirmar que és "espaterrant". Un fil que ha despertat l'interès de molts capritxosos del gelat, per aportar nous sabors a aquesta llista refrescant i deliciosa:

La usuària que ha creat aquest productiu fil ha expressat que ha adquirit aquests gelats en un forn-pastisseria, però després de les diverses preguntes sobre on es poden adquirir, també ha compartit el fet que es poden trobar als establiments de Bonpreu i Esclat:

Beneficis de consumir gelat

Tot i els nombrosos interrogants que se solen desprendre en la relació entre els gelats i la salut, des del portal Eurofitness indiquen que “el gelat és un aliment que es pot consumir tot l'any. Seguir pensant que menjar gelat a l'hivern provoca refredats és absolutament fals. Els gelats no només no ens posen malalts, sinó que a més ens ajuden a recuperar-nos després de l'exercici físic".

Una reflexió que completen amb: "com tots sabem després de l'esforç, els nostres músculs necessiten recuperar el glicogen perdut de manera ràpida. El gelat és una bona manera d'aconseguir-ho, ja que conté proteïnes, sucres i altes dosis de vitamines. Per evitar consumir calories de més el més recomanable és optar per gelats baixos en greixos i glucosa. Fins i tot pots triar aquells amb base de llet desnatada per evitar els greixos d'origen animal. Avui en dia, ja no tens excusa per trobar un gelat baix en calories, però amb tots els seus beneficis per a la salut. Aquest estiu comença a gaudir de tots els avantatges de menjar gelat amb moderació i dóna't un caprici de tant en tant. Gràcies a aquest aliment no només suportaràs millor les altes temperatures, també estaràs ben hidratat i el teu cos es recuperarà abans de l'exercici".