Primer pla de les portes d´una botiga Mercadona, exterior

Les postres de Mercadona que s'han passat el joc: causen furor entre els clients

Barrejar salat amb salat no sempre funciona, però quan es barregen dolços sempre es guanya i Mercadona ho sap

Últimament s'ha posat molt de moda fer dolços i gelat de sabors molt variats. Una idea que, per descomptat, triomfa més que els snaks amb gust d'aliments, com en el cas de les pipes de llenties.

I és que aquestes barreges de salat porten tothom a preguntar-se per què, amb les mans al cap. Tot i això, quan es fa amb dolços i gelat, com passa un nou producte de Mercadona, tot canvia.

El gelat original que triomfa aquest estiu a Mercadona

Un nou gelat amb què la cadena valenciana ha provocat molt rebombori a les xarxes socials. Això sí, encara que disponible a moltes botigues encara no ha arribat a totes les localitats catalanes. Així que, si no ho has vist a la teva botiga més propera, no entris en pànic, perquè tot arriba.

Gelat Peanut butter cups de Mercadona
El gelat de Mercadona que està causant furor aquest estiu | Mercadona

Es tracta del gelat inspirat en les galetes Reese's , un producte mexicà que ja ha començat a guanyar molta fama a Catalunya. Tant, que ja té el seu dolç i refrescant gelat.

Inspirant-s'hi, Mercadona ha llançat un nou gelat de la seva marca, Hacendado. Pots trobar-lo sota el nom Gelat Peanut Butter Cups . Es pot trobar en format terrina de 500 mil·lilitres, i costa 3,15 € .

Mercadona està triomfant amb aquest nou format, que recorda molt les Ben & Jerry's. El punt a favor que tenen és que surt molt més barat que la coneguda marca de gelats.

Així és com es parla a les xarxes del nou gelat de Mercadona

Alex Martínez i Alba Tomás són la parella que ha compartit la seva experiència amb aquest nou gelat de Mercadona al compte d'Instagram, @cookcineme.

Segons la prova d'aquesta parella d'influencers , el nou gelat de Mercadona està “boníssim”. Tant que la puntuació que s'emporta és un 9,5. Una nota molt generosa tenint en compte la resta dels vídeos.

I no només això. Alex, que és qui s'encarrega de provar el producte en aquesta ocasió, diu que ho prefereix al de galeta Lotus, que considera massa embafador.

Preus i ofertes actualitzats el dia 05/6/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.