Treballador Mercadona

Quin és l'horari d'estiu de Mercadona?

Aquest 2024, Mercadona també adapta els seus horaris

Mercadona, un dels supermercats més populars, ajusta els horaris d'obertura durant la temporada d'estiu per adaptar-se a les necessitats dels clients. Aquests canvis tenen la seva lògica i es justifiquen a les demandes estacionals i a l'augment de l'afluència de persones durant els mesos més càlids.

Quin horari ha establert Mercadona aquest estiu?

Durant l'estiu, Mercadona ajusta el vostre horari d'obertura i tancament per oferir un millor servei als vostres clients. L'horari d'estiu de Mercadona serà de dilluns a dissabte: de 9.00 a 22.00 hores. Els diumenges i festius tanca, encara que algunes botigues a zones turístiques poden tenir horaris especials i obrir en dies festius o diumenges. Aquest horari acabarà el diumenge 1 de setembre del 2024.

Aquest horari permet als clients fer les compres amb més comoditat durant els dies més llargs i calorosos de l'any.

A què és degut el canvi d'horari?

Hi ha diverses raons per les quals Mercadona ajusta el seu horari a l'estiu. La primera és una afluència més gran de clients. Durant els mesos d'estiu augmenta el nombre de persones que acudeixen als supermercats a causa de les vacances escolars i laborals. Moltes famílies es desplacen a zones turístiques on Mercadona té presència, cosa que incrementa la demanda.

D'altra banda, les altes temperatures d'estiu fan que molts clients prefereixin fer les compres a les hores més fresques del dia, com d'hora al matí o tarda a la nit. Estendre l'horari fins a les 22.00 hores permet als clients evitar les hores de més calor.

Finalment, en àrees amb alta afluència de turistes, és comú que Mercadona ajusti encara més els horaris per satisfer les necessitats dels visitants. Això inclou lobertura en diumenges i festius en algunes localitats específiques.

Beneficis per als clients

L´horari d´estiu de Mercadona està dissenyat per oferir diversos avantatges als consumidors. La fonamental és més flexibilitat. En ampliar el seu horari d'obertura, Mercadona proporciona més oportunitats perquè els clients facin les compres quan més els convingui.

També és important evitar les hores escaig i les altes temperatures fa que l'experiència de compra sigui més agradable. Amb més hores d'obertura, és més probable trobar productes frescos i reabastits al llarg del dia.

Per aprofitar al màxim l´horari d´estiu de Mercadona, es recomana als clients consultar l´horari local. Tot i que l'horari general és de 9.00 a 22.00 hores, algunes botigues poden tenir horaris específics. És útil verificar l'horari de la botiga més propera a la pàgina web de Mercadona o trucant directament.