Imatge de cantonada de botiga gran de Lidl, amb vidrieres, des de l'exterior

La fantàstica solució de Lidl per tenir més espai a l'armari sense comprar-ne un altre

Lidl té el producte ideal per guardar tota la roba a l'armari, sense haver de preocupar-te per la manca d'espai

Per gran que sigui un armari, això mai no significa que tot el seu espai estigui ben aprofitat. Sempre hi ha espais lliures i roba que queda per desar.

Per sort, Lidl té una solució molt pràctica, amb la qual la roba sempre estarà ordenada. I si tens molta estima al teu armari, o creus que segueix sent relativament nou i no hi ha necessitat de canviar-lo, estàs de sort.

Un invent senzill de Lidl per aprofitar al màxim l'espai a l'armari

Acabes de canviar la roba d'hivern per la d'estiu i, una vegada més, hi ha roba que es queda sense lloc a l'armari. No sabem com, però sempre ens passa a tothom.

Afortunadament, Lidl sap com aconseguir tenir el doble d'espai al teu armari, com per art de màgia. S'han acabat aquests buits sense omplir entre les lleixes.

Les cistelles per a armari de Lidl es col·loquen als prestatges del rober, sense obres ni incomoditats. I encara que no t'ho creguis, en qüestió de minuts amplien l'espai disponible perquè puguis guardar tot el que necessitis.

Fragment d'interior d'armari blanc on apareixen dues lleixes de les quals pengen cistelles blanques de metall amb roba a dins. També hi ha roba sobre les lleixes i unes sabatilles esportives
Lidl té la solució més fàcil i ràpida per ordenar l'armari | Lidl

Oblida't d'usar un prestatge només per la part superior, perquè ara ho podràs fer per les dues cares. Lidl ha pensat en un problema casolà que enfrontem gairebé tots i ha sorprès amb aquesta solució.

Les cistelles per a l'armari, la solució més ràpida i barata per ordenar la roba

La veritat és que les cistelles de Lidl són una solució ràpida, pràctica i molt barata. Es col·loquen enganxades a les prestatgeries, de manera que l'espai inferior també és aprofitable.

Adéu a aquests buits intermedis ia les incòmodes torres de samarretes, jerseis i camises dins del rober. Perquè amb aquest producte de Lidl podràs emplenar aquests llocs que et falten, sense perdre gaire temps. Sabates, jerseis, samarretes, barrets o pijames. Ja res es quedarà sense lloc al teu armari.

Aquestes cistelles de Lidl estan disponibles a la web del conegut supermercat i són molt fàcils dutilitzar. En definitiva, no t'has de preocupar per forats o altres eines.

A més, les cistelles de Lidl són de metall recobert, per no fer malbé els mobles en què s'instal·lin. Només cal penjar-les i ja tindràs on guardar allò que no tenia lloc.

Cada pack de dues unitats costa només 5,99€ a Lidl. Més barat, impossible! I el millor de tot és que les tens disponibles en dos models: ferro blanc recobert de PVC i filferro de ferro platejat PVC.

Preus i ofertes actualitzats el dia 05/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.