Paret de Lidl d'extrarradi, amb façana de vidre i pàrquing al lateral esquerre, des del pàrquing exterior en perspectiva

Oblida't de l'aire condicionat: la proposta econòmica de Lidl per no passar calor

La pujada de temperatures ja és un fet i Lidl té un aparell que soluciona l'estiu d'una manera diferent

Sobretot, aquest cap de setmana ja s'ha començat a notar amb força la pujada de temperatures. El famós quaranta de maig ha passat sense que ens n'adonem i comencem a necessitar maneres factibles de refrescar-nos.

Lidl té una resposta molt barata a aquest problema, que us ajudarà a passar els mesos de calor sense gastar en factura de la llum. Discret, còmode i basat en una tecnologia diferent.

Un invent eficaç, pràctic i econòmic de Lidl per refrescar l'habitació

Els ventiladors en el fons, només mouen l'aire. I, quan fa molta calor, el que necessitem és, més que moure'l, que aquest estigui fred.

Entrada d´un supermercat Lidl
La solució contra la calor és a Lidl | Lidl

L'aire condicionat, per la seva banda, tampoc no aconsegueix aquest objectiu. Ja que el que fa és expulsar aire fred nou a partir de la comprensió de gas. Un fred artificial que a moltes persones no va bé per temes de salut, a més del que gasta.

Per això, el refredador d'aire de Lidl és una solució molt assenyada per quan necessitem refredar un espai no gaire gran. Si vivim sols o en parella, és una solució ideal.

O si el que busquem és una cosa que ens refresqui en moments concrets del dia, i en llocs específics. Pràcticament, no gasta energia, perquè (aquí ve el millor) funciona amb aigua!

Dona en una casa amb lordinador portàtil al costat dun refredador daire de sobretaula. Darrere d'ella, al fons, un sofà beis, una msa auxiliar i una planta
El refredador d'aire de sobretaula és ideal per combatre la calor | Lidl

Així funciona el refredador d'aire de sobretaula de Lidl

Tothom sap, inclòs Lidl, que la vida a la vora del mar és molt més agradable que la vida d'interior. Tant si és estiu com hivern, la temperatura de l'oceà ens salva dels extrems tèrmics.

El mar és un refredador de l'aire natural, que converteix el seu poder a la brisa que ens calma a la vora de la platja. Durant els mesos d'estiu, aquesta és la solució més natural i eficaç davant de la calor asfixiant.

Però, quan som a casa, i sobretot si és a una zona d'interior, això no és possible. Però aquest aparell de Lidl funciona de la mateixa manera, ja que és precisament un refredador d'aire que funciona a partir d'aigua.

Muntatge amb el logotip de Lidl de fons i el seu aparell refredador d'aire
Oblida't de passar calor amb el refredador d'aire de Lidl | Lidl

El refredador daire de Lidl és portàtil. Es connecta al corrent mitjançant un adaptador USB per recarregar la bateria, i es pot col·locar on més convingui en el moment. Al costat de la taula de treball, el sofà oa la cuina.

Lidl ofereix aquest electrodomèstic que disposa d´una llum LED ambiental en 7 colors diferents amb intensitat regulable. Un refredador de l´aire amb 3 nivells opcionals de velocitat, al´hora d´humidificar l´ambient amb aigua pura.

Val 11,99 € i ofereix fins a 7 hores d'autonomia. El refredador d'aire de Llidl és una molt bona opció si tens clar què necessites aquest estiu. A més de sobreviure a la calor, estalviar el màxim possible.

Preus i ofertes actualitzats el dia 02/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.