Muntatge amb imatge d'un establiment de Bonàrea. A l'esquerra una imatge amb una llauna de cervesa

La cervesa de Bonàrea que triomfa a les xarxes

Recomanacions ideals per a l'estiu

Tot i que se'n consumeixen grans quantitats durant tot l'any, amb l'arribada de l'estiu s'incrementa encara més la demanda de cervesa; per a molts, una cervesa ben freda és una de les millors maneres de contrarestar les altes temperatures.

I davant l'evidència del desig de la societat catalana per al consum de cervesa, el pas següent és decidir si se segueix bevent la cervesa habitual, o precisament l'arribada de l'estiu també ens pot servir per tastar nous sabors, per aventurar-nos al descobriment i potser trobar alguna sorpresa ben agradable. Tenint en compte tot això, una bona opció és la que ha compartit la usuària Marta Niubó a través del seu perfil d'X (Twitter), on recomana la cervesa pròpia de Bonàrea: “I seguint amb la sèrie «productes que estic descobrint del Bonàrea que estan de puta mare», avui... la seva pròpia cervesa!!! Tenien altres varietats, però aquesta puc donar fe que està boníssima".

El sabor i el cos de la cervesa torrada

Es tracta de la cervesa torrada 1601, que se serveix en format de llauna. Des del mateix establiment de Bonàrea la presenten com una “beguda amb cos i sabor robust. Es presenta en llaunes de 33cl i és perfecta per maridar amb plats de carn, formatges o gaudir sola en moments de relax”. La graduació d'alcohol d'aquest producte és de 5,8% vol. La piulada d'aquesta usuària ha servit per treure a la llum altres recomanacions de cerveses de Bonàrea, com les modalitats sense alcohol, i la Molen Bier:

L'estat espanyol ocupa el segon lloc com a país més bevedor de cerveses del món amb 417 cerveses per habitant i any, només superat pels txecs, que prenen una mitjana de 468 cerveses a l'any. Segons un estudi realitzat pel portal Expensivity sobre el preu de la cervesa i el seu consum al Món, el país més car a l'hora de consumir cervesa és Qatar, on el preu d'una cervesa pot arribar a 9,44 euros. Tot seguit ve Jordània, amb 7,88 euros, i la Xina amb 6,46 euros. El preu mitjà de cervesa a Espanya -comptant també bars, restaurants i hotels- es troba a 2,27 euros i el preu mitjà dels espanyols en despesa de cervesa és de 957 euros a l'any.

Cerveses com la que recomana Marta Niubó formen part d'aquestes estadístiques en augment gradual. Com la majoria de cadena de supermercats, Bonàrea també ofereix la possibilitat de la compra en línia, amb la intenció d'afavorir el servei per a tots aquells que tenen dificultat per al desplaçament o els horaris laborals o familiars, els quals no els permeten acostar-se fins a un dels seus establiments .