Logo de la botiga Mercadona en un carret de la compra

Les postres de Mercadona que no passen desapercebudes a l'estiu

En plena temporada Mercadona es converteix en la clau per satisfer els millors capricis d'aquest estiu

Ja estem en plena temporada de gelat. I Mercadona s'ha convertit en la clau sense igual quan volem satisfer els nostres capricis més dolços de l'estiu.

El gelat és un aliment imprescindible per a moltes persones, igual que, com a reclam, ho és per a la majoria dels comerços. Però això de Mercadona ja és una altra història.

Mercadona esdevé el rei del gelat de l'estiu 2024

La varietat, el preu i el sabor, que tant està satisfent als seus clients, fan que Mercadona es converteixi en el lloc on anar a buscar gelat. Unes postres sense les que no es pot passar aquests mesos.

Exterior de Mercadona des de gespa
Mercadona té gelats per a tots els gustos | Mercadona

No només per la diversitat de grans marques de gelat, que ni tan sols necessitaria. Mercadona triomfa amb totes les classes de gelat que ven des de Hacendado, la seva marca blanca i una de les més conegudes al món supermercat.

Gelat de lotus, gelat de pastís de formatge i fins i tot gelat de crispetes o mochis de gelat. Ho té tot. Però el que no ens esperàvem és que un clàssic com el que vam presentar a continuació, anés a tenir tant d'èxit.

El gelat de cucurutxo de caramel i galetes de Hacendado es presenta d'aquesta manera que encara avui, reuneix els seus adeptes de banda. Davant els amants de la terrina que haurien de cuidar-se de no estar a punt de caure, també, als peus.

Caixa de 4 cucurutxos gelats de Cookie Caramel de Hacendado, sobre fons desenfocat de Mercadona
El cucurutxo amb el sabor de moda | Mercadona, xcatalunya.cat

Mercadona porta el clàssic gelat de cucurutxo en la seva versió de moda

Potser ja sigui al·lucinació nostra, però ens fa la sensació que, aquest estiu, tot sabrà a caramel. Des del gelat de crispetes, que el porta, al de caramel salat, està sent tot un èxit.

I els èxits, sovint, no són gens casualitat. Les tendències en tenen la causa, encara que la desconeguem. El que sabem és que el gust de caramel és un èxit i aquest gelat de cucurutxo ho demostra.

Un gelat que, a més de la neula del cucurutxo, ofereix un riquíssim gust de galeta d'aquest tipus, que intensifica el plaer del format. Una neula que ve coberta de cacau, de caramel i de trossets de galeta.

La manera com aquest gelat cruixi amb suavitat i es desfà als nostres llavis, no té preu. La caixa, gairebé res: només 2,65€ per 4 unitats d'aquest plaer de Mercadona.

Preus i ofertes actualitzats el dia 03/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.