Supermercat Mercadona

Les novetats d'abril a Mercadona

S'acosta l'estiu i el supermercat de Juan Roig sorprèn els clients amb el llançament de nous productes

Abril és sempre un mes especial. Ja hem superat la Setmana Santa i els nostres ulls estan posats en un estiu que comença a treure el cap a l'horitzó. La primavera irradia la societat de gresca i gaudi; i Mercadona ha volgut aprofitar aquest moment per incorporar als seus passadissos nous productes que casen de luxe amb l'època actual.

Començant amb el pla fresc i saludable, destaca l'arribada de tres aliments; algun, ja conegut per la clientela habitual de la cadena de Juan Roig. En primer lloc, ja podem trobar la Civada cuita Sabroz en gotets de 125 grams. També tenim el gaspatxo blanc d'ametlles Hacendado amb all blanc que es ven en tres mini brics de 330 mil·lilitres.

Però no només hi ha novetats als prestatges, també a la peixateria. Allí ja s'està a la venda el verat Verdel venut a filets sense cap i sense panxa, en peces d'uns 360g.

Noves apostes dolces

Passant ja a terrenys menys saludables però més joiosos, Mercadona porta innovacions al camp dels dolços. Primer, amb els gelats, que no vénen mai malament en una d'aquests calorosos migdies d'abril. El primer és el Dochi cheesecake Hacendado, un mix entre els clàssics Mochis japonesos i les galetes.

També s'han incorporat als congeladors els gelats Mini Boom amb cobertura tova Kinder Bueno, produïts per la cadena valenciana. Retornen a la venda el Gelat vegetal mini triple xocolata, el barreta sabor cacauet, el cucurutxo vainilla caramel amb nous pecanes, els Mini gelats Hacendado i el Granissat de llimona Hacendado sense sucres.

El nou integrant de la secció de pastissos congelats de Mercadona és una tarta infantil amb la decoració dels superherois de DC Comics. També la de Tesia and Friends d'Hacendado amb encenalls de xocolata blava.

D'altra banda, encara dins del camp dels dolços, destaquen les Barretes de neula Hacendado, una imitació dels Kinder Bueno, encara que farcits de crema de Lotus.

Condiments de luxe

En última instància, Juan Roig també té a prova als seus supermercats tres productes perfectes per acompanyar els menjars principals. El primer d'ells és una salsa picant importada de Tailanda etiquetada com a Salsa curri Tikka Masala Hacendado.

Això sí, pocs acompanyaments agraden més a la societat espanyola que les patates fregides. Per això, a Mercadona ja podem trobar-les congelades amb el nom de Twister fries Lambweston. Per donar-los un millor sabor del que ja tenen, podríem tastar amb el nou Salonador de sabor formatge i bacó Hacendado, que també es pot emprar per a carns, snacks i salses.