Muntatge de l´interior d´un supermercat ia la dreta una noia amb els dits polzes cap amunt

El marisc amb gran estalvi a Bonpreu i Esclat fins al 8 d'abril

Cada quinzena, a Bonpreu i Esclat hi ha ofertes en peix i marisc

Amb l'arribada de la primavera, Bonpreu i Esclat ens convida a celebrar l'estació amb una oferta que farà les delícies dels amants del marisc: les gambes llagostineres disponibles a un preu excepcional de només 11,99 €/kg. Aquesta promoció estarà en vigor fins al 8 d'abril , oferint així una oportunitat perfecta per gaudir d'un dels tresors del mar en qualsevol ocasió especial que es presenti durant aquestes dates.

Una oferta insuperable

Bonpreu i Esclat, coneguts pel seu compromís amb la qualitat i el bon preu, han decidit fer accessible el luxós món del marisc amb aquesta oferta de temporada. La promoció presenta un descompte considerable en un dels productes més apreciats del mar, les gambes llagostineres, que normalment es troben a preus més elevats. Aquest descompte permet que famílies i grups d'amics es reuneixin per gaudir d'una menja sense preocupar-se pel pressupost.

El producte

La gamba llagostinera és un crustaci de grans dimensions i sabor intens, molt apreciat en la gastronomia mediterrània. La carn és ferma i sucosa, i es presta a una àmplia varietat de preparacions culinàries. Tot i que les gambes poden venir de diferents parts del món, és essencial que els consumidors busquin aquelles que garanteixen una pesca responsable, donant suport així a la sostenibilitat i la protecció dels ecosistemes marins.

Valors nutricionals

Aquest marisc no només és deliciós, sinó també nutritiu. Les gambes són una excel·lent font de proteïna magra, baixa en calories i rica en nutrients essencials com el iode i el seleni. També són una bona font d'àcids grassos omega-3, coneguts per les propietats antiinflamatòries i beneficis per a la salut del cor. A més, contenen vitamines del grup B, fonamentals per al sistema nerviós i el metabolisme.

Detall de l'oferta de gamba llagostinera a Bonpreu i Esclat
Detall de l'oferta de gamba llagostinera a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Formes de cuinar la gamba llagostinera

Les possibilitats culinàries de les gambes llagostineres són infinites. Poden ser cuites breument en aigua salada, a la planxa amb un toc d'all i julivert, o fins i tot incorporades a paelles i guisats. A la brasa o al forn també són una opció molt recomanable. Per a aquells que gaudeixen dels sabors més intensos, marinar-les amb herbes i espècies abans de cuinar-les pot realçar-ne el sabor natural. És important no cuinar-les en excés per mantenir la textura ideal.

Maridatge perfecte

El maridatge amb les gambes pot elevar encara més l'experiència gastronòmica. Els vins blancs secs, com ara l'Albariño o un bon Chardonnay, són opcions clàssiques que complementen a la perfecció la dolçor inherent del marisc. Per aquells que prefereixen la cervesa , una pilsner ben freda pot contrastar deliciosament amb el sabor de les gambes.

On i fins quan està disponible la promoció?

L'oferta està disponible fins al 8 d'abril a Bonpreu i Esclat excepte si s'acaben abans les existències.