Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra, dins un cercle, una persona tallant pernil

Vi per valor de 41 euros gratis a Bonpreu comprant aquest pernil

La promoció estarà disponible fins el proper 8 d'abril

Bonpreu ha llançat una oferta molt interessant que combina la tradició i el sabor: un lot compost per un pernil de raça ibèrica i sis ampolles de vi , disponible fins al 8 d'abril. La proposta és simple: en adquirir un pernil ÈPICUM, els clients s'emportaran completament de franc un lot de sis vins amb un valor al mercat de 41 euros. Aquesta promoció a un preu de 59,95 euros és una excusa perfecta per renovar el celler i gaudir de la bona gastronomia.

Què inclou l'oferta?

La promoció se centra en la qualitat i la conveniència. Pel preu de 59,95 euros, els clients s'emporten no només un pernil ibèric de primera, sinó també un conjunt de vins que realçaran qualsevol àpat. El lot està valorat per la seva qualitat i el seu preu atractiu, i és un clar exemple del compromís de Bonpreu amb la satisfacció del client i l'oferta de productes d'alta qualitat a preus accessibles.

El pernil: Sabor i tradició

El pernil ÈPICUM és una peça sencera de 5 kg de la raça ibèrica, coneguda mundialment pel seu sabor profund i la seva textura inigualable. La raça ibèrica, amb un 50% de puresa en aquest cas, és cèlebre per la carn de qualitat superior, resultat d'una alimentació cuidada i una vida a l'aire lliure a les deveses. Aquest pernil és un exemple de l'artesania i la tradició culinària espanyola, ideal per compartir en reunions familiars o gaudir d'un caprici diari.

Els valors nutricionals del pernil ibèric

A més del sabor exquisit, el pernil ibèric és un aliment nutritiu que aporta proteïnes d'alta qualitat, vitamines del grup B, ferro i àcids grassos monoinsaturats, com l'àcid oleic, beneficiosos per a la salut cardiovascular. Incorporar pernil ibèric a la dieta de manera moderada pot ser part d'un estil de vida saludable i equilibrat.

El lot es completa amb sis ampolles de vi Raig de Raïm, un vi negre de la denominació d'origen Terra Alta. Amb un valor de 41,94 euros (6,99 euros per unitat), aquests vins són el complement ideal per al pernil ibèric. Són vins equilibrats, amb notes de fruites vermelles madures i un toc especiat, que harmonitzen perfectament amb la intensitat del pernil.

Lot estalvi de pernil i vi a Bonpreu i Esclat
Lot estalvi de pernil i vi a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

El maridatge perfecte

El maridatge de pernil i vi és una de les combinacions més clàssiques i exquisides. El caràcter del pernil ibèric, amb la textura i el sabor únics, es realça amb un vi que posseeix l'estructura i els tanins necessaris per equilibrar el greix i el sabor del pernil. El vi RAIG DE RAÏM, amb el cos mitjà i els tanins suaus, és una elecció encertada que permet gaudir de cada mos i glop com una experiència culinària completa.

Una oferta amb data de caducitat

Per a aquells interessats a aprofitar aquesta promoció única, es recomana fer-ho aviat, ja que està disponible fins al 8 d'abril o fins a exhaurir-ne les existències. Es pot trobar a tots els establiments Bonpreu i Esclat. És una oportunitat ideal per als amants del vi i el pernil ibèric de gaudir del millor dels dos mons a un preu sense competència.