Muntatge amb una imatge de Marc Ribas durant el programa Joc de cartes. A l'esquerra, una imatge amb una dona i un altaveu

La novetat de la propera temporada de 'Joc de Cartes' que molts estaven esperant

Bones notícies per als fans del programa que presenta Marc Ribas

Just quan comença el procés de producció de la vuitena temporada, el programa Joc de cartes continua acaparant l'interès de nombrosos teleespectadors que volen continuar gaudint amb les batalles gastronòmiques proposades pel carismàtic Marc Ribas.

L'espai dirigit per Míriam Pina i presentat per l'inefable Marc Ribas, s'ha convertit en tot un fenomen de la televisió pública catalana. La fórmula del programa ha resultat ser tot un encert, ja que la seva manera d'enfrontar diversos restaurants d'una mateixa zona i amb una cuina similar ha generat un interès que ha superat totes les expectatives. Un veritable duel gastronòmic, en què els propietaris de cada restaurant, actuen com a jutges i valedors de la qualitat de cada establiment.

El punt d'inflexió de la idea rau en el fet que sigui el mateix Marc Ribas qui tingui el vot decisiu per conèixer quin és el millor restaurant entre els quatre que competeixen a cada nou capítol. Tot i el gran recorregut per tot el país, encara queden excel·lents restaurants catalans -fins i tot alguns del Principat d'Andorra i el País Valencià- per continuar participant d'aquesta feroç però benintencionada competició culinària.

Un cop més, Helena García Melero i el seu Tot es mou , s'han convertit en abanderats de la informació de la casa, i han ofert una breu anticipació del que ens oferirà aquesta vuitena temporada de Joc de cartes . El més vistós són les suculentes novetats que inclourà aquesta nova temporada.

Un Joc de cartes molt més participatiu

A diferència del que ha estat habitual fins ara, les degustacions de Marc Ribas i els seus, no es produirà mitjançant serveis exclusius en privat, sinó que hauran de convergir amb els comensals que estiguin menjant als diferents restaurants, que podran actuar com a espectadors presencials. Ribas ho té molt clar: “Per nosaltres i per als espectadors és molt millor, perquè oferirem un espectacle molt més real, és la veritat que passa en una cuina i no una cuina que està fent menjar per a quatre persones”.

A aquest significatiu canvi estructural del programa, s'hi afegeix el fet que qualsevol espectador podrà assistir a l'enregistrament de cada nou capítol mitjançant l'opció d'un codi QR, que els facilitarà la ubicació i tots els detalls necessaris per presenciar in situ els diversos rodatges. A més, tal com s'ha encarregat d'informar el mateix Marc Ribas, durant aquesta temporada per a cada capítol nou se sortejarà un dinar per a dues persones en un dels restaurants participants.

Sens dubte, una gran notícia per a tots els seguidors d'un dels programes amb més repercussió de TV3. La reivindicació de la bona cuina des del rigor i l'entreteniment. Preparats per a més duels gastronòmics?