Primer pla exterior d'una botiga de Lidl a la nit

Lidl té la solució definitiva per mantenir les begudes sempre fredes a l'estiu

Lidl té un producte dels que et sembla més que veure'l perquè resulta d'allò més útil quan fa calor

La vida és molt millor quan els millors moments sorgeixen de manera improvisada. I, per això, Lidl té un d'aquells productes que et resultaran molt útils a l'estiu.

No em negaràs que, moltes vegades, fa falta només donen una petita empenta perquè t'animis a anar a la platja. El problema és que, amb la calor, el menjar i les begudes no sempre mantenen la temperatura adequada. Per posar-hi solució, Lidl ha tret a la venda un producte molt útil, que et sorprendrà.

El senzill article de Lidl que voldràs tenir aquest estiu

Si ets un veritable amant dels moments autèntics i de qualitat, i saps gaudir de la gastronomia i de la companyia d'un bon vi, això t'encantarà.

Les bosses refredadores de gel de Lidl et mantenen la beguda freda a totes les teves sortides. És el que es diu una solució; un detall molt senzill i útil de tenir a mà per si de cas.

Dues bosses transparents allargades amb una ampolla de vi blanc dins cadascuna, sobre fons de Lidl desenfocat
Aquestes bosses refredadores de gel són ideals per a les teves sortides més espontànies | Lidl, xcatalunya.cat

Aquestes bosses de gel us mantenen la beguda freda de camí al sopar a casa d'uns amics. O per a un pícnic romàntic i improvisat a la ciutat. Una d'aquelles coses sense les quals es podria continuar vivint, però que ens faciliten la vida.

Les bosses refredadores de gel de Lidl, tot un èxit

Les bosses de gel de Lidl funcionen de manera molt senzilla: es guarden al congelador perquè es refredin, com fem amb els blocs de gel reutilitzables per a les neveres portàtils.

Quan necessitis portar una ampolla de vi o licor que s'hagi de mantenir freda, sempre les tindràs a mà. Només hauràs d'obrir el congelador i agafar una de les bosses de gel.

Si ets un sibarita dels vins, sabràs que trencar la cadena de fred no és bo per a la qualitat. Aquest és un altre gran motiu per tenir sempre a casa aquestes bosses de gel.

Quan necessitis anar a casa d'algun amic, o fins i tot a la platja a prendre alguna cosa per refrescar-te, aquest producte a ser el primer en què pensaràs. A més, són baratíssimes: Vénen en un pack de dos que només costa 2,99 €.

Preus i ofertes actualitzats el dia 07/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.