Vista exterior d´una nova botiga de Lidl a Espanya amb 2 logos a la vista i llum a l'interior

Lidl té el que necessites per oblidar-te dels mosquits a l'estiu

Aquest aparell de Lidl és tan barat com simple i fa desaparèixer immediatament tots els insectes del lloc

Els mosquits vénen sempre en moments puntuals, com els de temperatures elevades o pluges. Probablement, hagis notat tu mateix les conseqüències de la tempesta passada.

La humitat atrau els insectes i els que ens piquen són, de tots, el nostre principal enemic. Aquest brunzit tan molest i aquesta picor inesperada al mig de la nit, es pot acabar definitivament gràcies a Lidl.

Amb aquest aparell de Lidl, els mosquits desapareixen

A Lidl saben que, si la primavera té alguna cosa dolenta, això són els mosquits. Es fiquen a la nostra habitació i el seu brunzit ens posa dels nervis, a més de picar-nos i no deixar-nos dormir.

Imatge exterior supermercat Lidl
L'aparell de Lidl que acaba amb el problema dels mosquits a casa | Europa Press

Els canvis bruscos de la temperatura i la humitat els porten de cop. I, en un instant, Lidl els fa desaparèixer amb aquest invent, l'aparell més simple, efectiu i barat del mercat.

L'endoll UV antimosquits de Lidl, literalment, fa desaparèixer els mosquits només endollant-lo. Un aparell que només s'encén amb l'arribada de la foscor.

A més, a diferència d'altres, l'endoll de Lidl té una potència més gran. Per tant, pot funcionar tant en una habitació com en exteriors com el porxo del jardí.

Aparell antimosquits blau i blanc amb reixeta, endollat a la paret i amb forma d'ou en un primer pla a la dreta. A l'esquerra, en segon pla desenfocat, la part superior d'una dona dormint de banda a un llit.
Endoll UV antimosquits de Lidl | Lidl

El més infal·lible per acabar amb les picades fins i tot en exteriors és a Lidl

El seu sensor de foscor l'activa tot just capvespre, el moment clau de l'arribada dels mosquits. I la seva aparença és discreta i agradable a la vista, a diferència dels antics capçals amb aplicador trobats també a Lidl.

A més, és efectiu també en exteriors, com ara porxos de jardí tancats o terrasses. Llocs on ens agrada gaudir, però que són propensos a atraure els mosquits.

Tens aquest petit llum matainsectes a la web de Lidl per només 4,99 €. Que, en funcionar amb un sistema integrat a mode de làmpada, no necessita despeses extra en recanvis ni res semblant.

Preus i ofertes actualitzats el dia 02/04/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.