Muntatge amb imatge d'una fruiteria d'un supermercat. A la dreta una imatge amb un establiment de Bonpreu i Esclat

L'oferta de la setmana a Bonpreu i Esclat, ideal per als amants de la fruita

Una promoció a tenir molt en compte

Cada cop hi ha més consciència social sobre la manera com ens alimentem. Coneixedors que moltes malalties són una conseqüència de mala alimentació i de l'abús de productes de menjar ràpid, s'està experimentant un interès a l'auge amb relació al menjar sa, on les verdures i les fruites emergeixen amb força.

La cadena catalana de supermercats Bonpreu i Esclat, fa temps que treballa amb la intenció de proposar ofertes que donin suport a aquesta tendència sense que les nostres butxaques es vegin especialment perjudicades. Per això, acostumen a fer públiques determinades promocions i ofertes. Aquest és el cas de la darrera de les seves ofertes en fruites, que farà les delícies dels consumidors habituals, perquè es poden obtenir dues varietats de gran qualitat a preus molt interessants.

Entre maduixots i kiwis

L'oferta d'aquests dies consisteix en maduixot procedent de Huelva, en terrines de 500g a 1,99€ la terrina; i kiwi groc Zespri, d'origen neozelandès, a 2,99€ la safata. Una gran promoció a les propostes quinzenals que ofereix la cadena de supermercats Bonpreu i Esclat.

Els maduixots s'han convertit en una de les fruites més belles i exquisides, a més d'erigir-se en tota una icona en la modernitat del sector hortofructícola espanyol. El consum del maduixot és sinònim de relaxació, de festivitat i degustació col·lectiva. Un veritable plaer per al paladar. Són molts els que el consumeixen directament sense acompanyants ni decoracions que n'augmentin la seducció; no obstant, d'altres els utilitzen com a ingredients estrella de saboroses receptes culinàries, i és clar, mitjançant la llegendària fusió amb nata. En qualsevol cas i per a tots, és important remarcar que conté una important font de vitamina C, fibra i potassi.

Igualment, els maduixots en prou feines aporten calories i la inclusió de la citada vitamina C, és fins i tot superior a la que aporten les taronges. Tanmateix, proporcionen una notòria font de fibra i fins a 160 mg de potassi, cosa que afavoreix la pressió arterial i redueix considerablement el risc de problemes cerebrovasculars.

Per la seva banda, el kiwi Zespri també és ric en vitamina C, i per tant serveix com a aliat per reforçar les defenses naturals del nostre organisme. Igualment, també conté potassi, àcid fòlic i una fibra dietètica en forma de pectines que permeten una major circulació del trànsit intestinal, i afavoreix la reducció del colesterol. És una varietat que genera molts incondicionals, especialment a causa del seu dolç i irresistible sabor. A més, ve avalat per les estrictes normes de qualitat orgànica i de seguretat de Nova Zelanda.

Tots dos productes es poden adquirir als diversos establiments que la cadena Bonpreu i Esclat té repartits per tot el territori català, o bé a través de la seva cada vegada més extensa xarxa de lliurament a domicili després de la realització de la compra en línia. Per una vida sana i saborosa, no dubteu a aprofitar aquesta estimulant oferta procedent d'un dels supermercats que ofereixen les més grans i atractives ofertes als seus clients.