Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu i en primer terme una noia contenta

El lot estalvi amb 5 productes d'esmorzar a Bonpreu amb més del 55% de descompte

L'oferta estarà disponible fins el proper 3 de juny

Nova quinzena de promocions als supermercats Bonpreu i Esclat. Una de les millors promocions d'aquesta quinzena consisteix en un lot estalvi amb 5 productes essencials per esmorzar, que ofereix més del 55% de descompte. Aquesta oferta és vàlida fins al 3 de juny, i és una excel·lent oportunitat per a aquells que busquen una opció econòmica sense comprometre la qualitat i el sabor del seu esmorzar.

Què inclou el lot estalvi?

El lot estalvi inclou una selecció de productes d´alta qualitat, ideals per començar el dia amb energia i bon sabor. El preu original d'aquest conjunt de productes és de 15,53€, però gràcies a aquesta promoció exclusiva, el pots adquirir per només 6,95€. Aquest significatiu descompte fa que cada article al lot sigui extremadament accessible, permetent estalviar més de la meitat del preu original.

El lot estalvi inclou els següents productes:

  • Cacau pur natural soluble VALOR, 250 g

Preu original: 4,29 €/unitat

Ideal per preparar delicioses begudes de cacau o per afegir a les teves receptes preferides de rebosteria. Aquest cacau pur té un sabor intens i autèntic, perfecte per als amants de la xocolata.

  • Nous crues Km0 FRIT RAVICH, 120 g

Preu original: 2,85 €/unitat

Un snack saludable i nutritiu, les nous són una excel·lent font de proteïnes i greixos saludables. Perfectes per consumir soles o afegir al teu iogurt o cereals.

  • Granola extra amb xocolata KELLOGG'S, 375 g

Preu original: 4,25 €/unitat

Aquesta granola combina el sabor dels cereals amb el de la xocolata, oferint un esmorzar deliciós i energètic. És rica en fibra i perfecta per acompanyar amb llet o iogurt.

  • Coquetes de blat de moro amb olives BICENTURY, 125 g

Preu original: 2,29 €/unitat

Una opció lleugera i cruixent, aquestes coquetes de blat de moro amb olives són ideals per a un snack ràpid o com a complement del teu esmorzar. Són baixes en calories i no contenen additius.

  • Beguda de civada Barista YOSOY, 1 l

Preu original: 1,85 €/unitat

Aquesta beguda de civada és perfecta per als que busquen una alternativa vegetal a la llet. És especialment formulada per escumar bé en cafès i begudes calentes, i no conté sucres afegits ni additius.

Detall del lot estalvi d'esmorzar a Bonpreu i Esclat
Detall del lot estalvi d'esmorzar a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Una bona opció per a una dieta equilibrada

Aquest lot no és només una oferta econòmica, sinó també una opció saludable per als teus esmorzars. Els productes seleccionats ofereixen una combinació equilibrada de nutrients essencials, com ara proteïnes, greixos saludables i fibres. A més, la inclusió de productes sense sucres afegits ni additius assegura que estàs escollint opcions més naturals i beneficioses per a la teva salut.

Per a aquells que busquen varietat i qualitat per esmorzar sense gastar una fortuna, aquest lot estalvi és l'opció perfecta. No només podràs gaudir de sabors deliciosos i nutritius, sinó que també estaràs fent una elecció intel·ligent per a la butxaca.

On i fins quan estarà disponible la promoció?

Aprofita aquesta oferta limitada i fes-te amb el lot estalvi de Bonpreu i Esclat abans del 3 de juny. Amb més del 55% de descompte, aquests 5 productes d'alta qualitat us permetran començar el vostre dia amb energia i bon sabor, sense afectar el vostre pressupost. No deixis passar aquesta oportunitat única i visita la teva botiga Bonpreu o Esclat més propera avui mateix.