Muntatge amb imatge d'un establiment de Bonpreu. A la dreta una dona somrient indicant la marca de la cadena de supermercats

L'oferta exclusiva online a Bonpreu i Esclat fins al 3 de juny

Una gran opció per als més llaminers

Les ofertes de la cadena catalana de supermercats Bonpreu i Esclat continuen proporcionant sucoses possibilitats per als consumidors, tant pel fet de ser productes d'interès habitual com pel fet d'afavorir l'estabilitat de les nostres butxaques.

Des del 21 de maig i fins al proper 3 de juny, proposen una oferta molt interessant, consistent en un 3x2 exclusiva online en productes Mondelēz. Una promoció que coincideix amb l'emergent servei de lliurament a domicili que duu a terme la cadena presidida per Joan Font i Fabregó. En aquesta ocasió, l'oferta va directament adreçada als més llaminers de la casa, ja que està protagonitzada per un abundant ventall de galetes del catàleg de Mondelēz International.

Els irresistibles productes de Mondelēz

Marca propietària d'Oreo i Milka, entre altres galetes i xocolates, serveix perquè amb aquesta promoció puguem adquirir els seus saborosos productes, pagant tan sols 2 per cada 3 que adquirim. Una bona oportunitat per fer-nos amb la xocolata tradicional Milka en totes les seves varietats: triple xocolata, avellanes, ametlles, xoco-swing, xoco-swing galeta, tòfona i ametlles, Oreo sandvitx, strawberry cheescake, extra cacau 45%, Lu, Chips Ahoy, caramel, triple caramel, llet, peanut caramel, xocolata blanca i triolade. Nombroses opcions per gaudir de la millor xocolata, al millor preu.

En aquesta promoció també es donen cabuda les icòniques galetes Príncipe amb el seu irresistible farcit de crema de xocolata -també com a opció en el seu format mini-, les no menys gustoses galetes Chips Ahoy, aquests palets farcits de crema de xocolata anomenats Mikado i les clàssiques galetes de cacau farcides de crema Oreo en els seus diferents i múltiples formats, sense oblidar-nos de les galetes fines de xocolata negra Fontaneda Digestive.

Tot i que alguns titllen aquests productes com "porqueria química artificial" i qualificatius semblants, la veritat és que d'acord amb l'èxit de les seves vendes, no sembla que disminueixi l'impacte de la seva adquisició. De fet, es pot aprofitar aquesta promoció per comprar-los a bon preu, i tenir-los a punt per esmorzar o berenar de cap de setmana, per oferir a les nostres visites o com a acompanyants d'un bon cafè. I no per això hem d'abandonar les virtuts de les verdures, fruites i derivats. Sempre és bo reservar uns instants per a aquests petits capricis de les xocolates i les galetes.

Per transmetre un missatge positiu sobre el consum de xocolata, és bon moment per recuperar unes declaracions exposades per epidemiòleg de l'Escola de Salut Pública TH Chan de Harvard i de l'Hospital Brigham and Women's dels Estats Units, Howard Sesso: "Les investigacions sobre els components bioactius del gra de cacau demostren de forma força consistent que, si es consumeixen majors quantitats de flavanols, els mecanismes relacionats amb les malalties cardíaques es veuen, en general, afectats favorablement”, a més de concloure que inclou millores en la pressió arterial i els nivells de colesterol.