Muntatge amb una imatge de Helena García Meleroo. A la part supoerior dreta una imatge amb croquetes

Helena García Melero i el truc per a les croquetes a fregidora d'aire

Es revela un secret per a la cocció de les croquetes

La cocció de croquetes sempre ha comportat teories de tota mena i cadascú sembla tenir el secret de la millor elaboració possible. Al programa Tot es mou , que presenta l'admirada periodista Helena García Melero, s'ha teoritzat amb un truc molt interessant per coure unes bones croquetes a través de l'ús de la fregidora d'aire.

“Si la fem, fem-la ben feta”, ha sentenciat la nutricionista col·laboradora del programa, Sandra Sardina. Per evitar omplir la fregidora d'oli, va compartir un truc amb l'audiència. Posant una mica de romaní dins de la cocció, provoca la disminució de l'oxidació dels olis i la producció d'acrilamides. Les substàncies que deixa el romaní són antioxidants.

La fregidora d'aire: pros, contres i consells - Tot es mou

La fregidora d'aire genera tota mena d'usos. Hi ha qui la fa servir com a forn de forma accelerada perquè s'escalfa de forma molt més ràpida. En realitat, tal com s'encarregava d'advertir Sandra Sardina, en realitat no és una fregidora, perquè es necessita molt oli per fregir i la fregidora d'aire amb prou feines necessita aire, per la qual cosa realment sí que se'l pot considerar com un forn, amb una resistència a la part posterior i un ventilador per distribuir tota la seva calor. A més a més, disposa de dues reixes amb una funció doble: perquè l'aire circuli per sota de l'aliment, i que l'oli caigui a la part de baix generant un procés molt més saludable.

Tot es mou : entre l'èxit i el prestigi

Tot es mou contínua sent un dels programes estrelles de la graella de TV3. Helena García Melero ha conquerit el cor dels catalans, tant per la seva amabilitat i proximitat, com pel contingut variat del programa, que prioritza el costat més humà de les persones i el rigor per oferir una informació contrastada a través d'una gran galeria de col·laboradors i convidats. Melero i el seu equip han prioritzat una manera de compartir informació sustentada en l'especialitat de cada col·laborador, obtenint una gran veracitat a cada nou reportatge i entrevista.

Helena García Melero n'és l'exemple de la periodista total. Reuneix pràcticament tots els requisits necessaris, ja que a més de les seves virtuts per connectar automàticament amb els teleespectadors, ha demostrat una gran fluïdesa en el trànsit de presentar informatius a conduir programes de societat i entreteniment. La seva professionalitat és més d'aquest gran magazín d'actualitat social, econòmica i cultural del moment.