Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu i en primer terme dues dones menjant un tros de pastís

Les 3 varietats de mona de pasqua a Bonpreu a un preu ideal

Tot i que la promoció està disponible fins al 8 d'abril, el més tradicional és menjar-la el Dilluns de Pasqua

La mona de Pasqua és una delícia que entrellaça sabor i tradició, especialment a Catalunya, on se celebra amb entusiasme cada any. Bonpreu, conscient de la importància d'aquesta festivitat, presenta tres varietats de mona de Pasqua a un preu que convida a continuar el costum sense pensar-ho dues vegades: 22,95 euros.

Quines opcions tenen els clients de Bonpreu si volen una mona de pasqua?

La primera de les tres variants és la mona de mantega . Elaborada amb un pa de pessic esponjós i una rica crema de mantega, es decora amb figures de xocolata que rememoren les festivitats de la Pasqua. La seva textura suau i la seva dolçor equilibrada la converteixen en l'opció ideal per a aquells que prefereixen els clàssics.

La segona opció és per als amants dels sabors més tradicionals: la mona de rovell . S'adorna amb capes fines de fruites confitades i trossos d'ametlla, una combinació que promet despertar tots els sentits.

Finalment, la mona de nata i tòfona és una celebració de la xocolata a tota la seva glòria. Aquest menjar es compon d'un pa de pessic humit i una capa generosa de tòfona de xocolata, perfecta per als més xocolaters a més de res. La decoració es fa amb encenalls de xocolata i petits bombons que aporten un contrast de textures i sabors.

Cadascuna d'aquestes mones conté racions per a cinc persones, fet que les converteix en l'elecció perfecta per compartir en família. Però què seria d'aquestes postres sense el preu accessible? Per menys de 23 euros, aquestes mones de Pasqua de Bonpreu representen una excel·lent relació qualitat-preu, cosa que permet a tothom gaudir d'aquesta tradició sense afectar la butxaca.

Detall de les mones de pasqua de Bonpreu
Detall de les mones de pasqua de Bonpreu | BonpreuEsclat

La tradició de la mona de Pasqua

La mona de Pasqua a Catalunya és més que un dolç; és una obra d'art culinari que es regala com a símbol d'afecte i de celebració. El seu origen es remunta a l'Edat Mitjana, i amb el temps ha evolucionat des d'un simple pa fins a les creacions més elaborades que avui coneixem. Els padrins compren la mona als seus fillols. N'hi ha de tota mena, algunes fins i tot representant futbolistes o personatges de dibuixos animats.

Fins quan està disponible la promoció?

Tot i que l'oferta està disponible fins al 8 d'abril, el millor és que la compreu abans per poder-la gaudir el dia 1 d'abril, dilluns de Pasqua. Es podrà trobar a tots els establiments Bonpreu i Esclat.