Muntatge amb imatge d'un recipient amb oli d'oliva. A l'esquerra, una imatge amb una dona contenta

Feia temps que no es veia: on aconseguir oli d'oliva a menys de 5 euros?

Una oferta molt interessant

En aquests darrers temps, l'oli d'oliva s'ha convertit en un producte pràcticament inassolible a causa de l'augment increïble del seu preu. Tot un luxe que moltes famílies no es poden permetre.

Si bé és cert que ja fa uns quants mesos que se'ns està anunciant que anirem notant un descens en el seu cost, tan sols cal passejar entre les prestatgeries de la majoria de supermercats i establiments, per adonar-nos que el preu segueix pels núvols. Tot i això, des d'algun establiment concret s'estan oferint alternatives molt interessants.

Aquest és el cas d'El Corte Inglés. Des d'aquest grup de centres comercials presidit per Marta Álvarez, s'ofereix l'oli d'oliva Carbonell més barat que als supermercats del país, fins al punt que el preu és inferior a cinc euros el litre, una cosa insòlita segons els preus actuals. Tot i això, i abans de res, cal destacar que aquesta oferta forma part de la campanya "Setmana d'Internet" d'El Corte Inglés, que inclou grans descomptes de fins al 30%. Una setmana de descomptes que coincideix amb el Dia Mundial d'Internet, el 17 de maig.

La "Setmana d'Internet"

Durant aquests dies, la pàgina web d'El Corte Inglés aconsegueix un dels pics de més trànsit de l'any. La campanya "Setmana d'Internet" està considerada com una de les més importants en l'àmbit del comerç electrònic. I entre les millors opcions d'aquesta setmana hi ha l'oli d'oliva Carbonell, que es pot adquirir a garrafes per 43,00 euros. Aprofitant la promoció de la Setmana d'Internet i el cupó per a nous usuaris del supermercat permet comprar 15 litres d'oli d'oliva per 74 euros, o dit d'una altra manera, per menys de 5 euros el litre.

Una altra opció, i per la qual la majoria de consumidors estan apostant, és aprofitar la promoció que permet adquirir l'ampolla d'un litre d'oli d'oliva verge Carbonell, i gaudir d'una segona unitat al 70% de descompte. El preu estàndard d'aquesta ampolla és de 14,95 euros, però si adquirim dues unitats, la segona ens surt per un preu de 4,49 euros. L'oli d´oliva Carbonell és ideal per exaltar el sabor d'amanides i verdures, subtil però intens. Un oli amb una llarga tradició de més de 150 anys. Un producte que assegura qualitat i tradició.

L'aposta per l'oli d'El Corte Inglés i les seves millors substancials de preu, inclou també l'oli d'Oliva Verge Extra Premium varietat Arbequina Castillo de Canena. Un cobejat i apreciat oli el preu del qual ronda els 18,50€, i que amb l'esmentada promoció es pot adquirir a 15,00 euros. L'oli d´oliva verge extra Reserva Familiar Arbequina és, juntament amb el Reserva Familiar Picual, l´emblema de Castell de Canena. El seu color verd amb tons daurats són el resultat d'una collita primerenca, recollida de l'oliva verda, per obtenir un oli de molt alta qualitat.

Benvingudes alternatives per al consum de l'oli amb interessants millores de cost, evitant haver de pagar quantitats desorbitades a preu d'or. La situació no està precisament per desaprofitar aquesta oportunitat.