Muntatge amb imatge d'un establiment de Bonpreu Esclat. A la dreta una imatge amb unes joguines

L'oferta 3x2 a joguines fins al 2 de juny a Bonpreu i Esclat

Una gran oportunitat per acontentar els més petits

Malgrat que encara falten uns mesos per a la campanya de Nadal i les previsions de regals infantils pensant en els Reis, també és cert que arriben les vacances estiuenques i els més petits de la família necessitaran estímuls en forma de jocs per al seu llarg període de vacances de tres mesos.

Avançant-se a aquesta imminent època on moltes famílies han d'organitzar les seves agendes per entretenir els fills petits, els establiments de Bonpreu i Esclat apareixen com a opció a través d'una interessant promoció de 3x2 en joguines. Es tracta d'una oferta que es va iniciar el 6 de maig passat, i que es manté activa fins al proper 2 de juny. Només cal disposar de la Targeta Client de Bonpreu i Esclat i buscar entre les múltiples joguines dels seus establiments, aprofitant una oportunitat d'emportar-se 3 joguines al preu de 2.

Bonpreu i Esclat disposa de més de 200 establiments per tot Catalunya i, a més, ofereix l'opció de compra en línia. Entra l'àmplia varietat de jocs que ofereix Bonpreu i Esclat podem trobar jocs de taula, trencaclosques, peluixos, vehicles, jocs de construcció, robòtica, jocs de fusta, figures i nines, jocs sensorials i jocs educatius. Una gran varietat de possibilitats que permetran fer feliços tants i tants nens i nenes que bé mereixen premi després de tants mesos de matinar i d'esforç per superar el curs.

Una targeta amb molts avantatges

Com s'indica més amunt, l'únic requisit per poder accedir a aquesta oferta 3x2 a les joguines de Bonpreu i Esclat és disposar de la targeta de client. Si no se'n disposa, la forma d'aconseguir-la és molt senzilla, ja que simplement cal adreçar-se a qualsevol dels seus establiments i s'obtindrà instantàniament. A més, també es pot aconseguir a través de qualsevol dels seus supermercats i punts de recollida en línia. La possessió de la targeta permet estalviar en cada nova compra i el fet de gaudir de descomptes i promocions exclusives. Totes les compres que es realitzin amb mètode de lliurament de servei a domicili i als punts de recollida en línia acumulen l'1% del valor de la targeta client.

La targeta Bonpreu i Esclat també permet el descompte de 5 cèntims per litre a totes les benzineres EsclatOil, una bonificació de 5€ al mes a la guardiola de la targeta client durant 1 any, bonificacions de fins al 20% en determinats productes o seccions, i vals de regal i promocions especials per a clients amb targeta.

Una excel·lent oportunitat per gaudir amb compres avantatjoses, mentre s'aprofita aquesta promoció de joguines per vacances estiuenques que ens ofereix Bonpreu i Esclat. Els més petits de la casa ho agrairan.