Senyor d'esquenes amb una samarreta negra i una motxilla negra

Els millors restaurants si el 19 de maig vas a la Fira de Primavera d´Empuriabrava

A l'Alt Empordà hi ha molts restaurants on es pot menjar de meravella

El proper diumenge 19 de maig se celebra la Fira de Primavera a Empuriabrava (Alt Empordà). La programació es pot consultar a la pàgina web oficial, on podeu consultar l'agenda i també informació important sobre com arribar i restaurants i hotels recomanats. L'esdeveniment se celebrarà a la Plaça de les Palmeres de 10h a 19h i podreu gaudir de parades de mercat, foodtrucks, actuacions musicals i castells inflables pels més petits.

L´esdeveniment l´organitza l´Associació de Comerciants i Empresaris de Castelló d´Empúries i Empuriabrava amb la col·laboració de l´Ajuntament de Castelló d´Empúries. En aquest sentit, és un dels molts actes del consistori empordanès per donar suport al comerç municipal i per portar diners de l'exterior al poble gràcies a la despesa dels visitants.

A les 11:30h tindrà lloc 'La sal dels mars', de temàtica infantil. A les 13:30h tindrà lloc 'Las night duet. A les 17:30h, 'Jaleo Flamenco'. Veïns i visitants podran passar tot el dia fora de casa i gaudir de molts actes en família i amb amics.

On menjar a Empuriabrava ia prop?

A l'Iris Bar, a Roses, situat al passeig Marítim, 33. Es pot menjar cuina francesa, mediterrània i europea, així com peix i marisc. També tenen una gran varietat de paelles i una extensa carta de postres. No falla.

L´Empòrium a Castelló d´Empúries és un dels restaurants de referència de la zona. El seu preu és una mica elevat, però es menja molt bé. Està situat al carrer de Santa Clara, 31 d'aquesta localitat. Està recomanat per la Guia Michelin.

Can Fèlix, a Empuriabrava. Fan cuina mediterrània, europea i catalana. Està situat al carrer Tamariu 30 d'aquesta localitat. També es caracteritza per tenir opcions de cuina vegetariana i vegana. És un punt a tenir en compte si no menges productes d'origen animal.

El Barroc, situat a Cadaqués, concretament, al carrer Pla d'en Retalla, 1. La seva especialitat és la cuina libanesa i mediterrània. La decoració és carregada, fent gala del nom de l'establiment, és un dels punts forts d'aquesta opció.

Cal Sagristà, a Peralada. Situat al carrer Rodona, 2. Ofereix cuina catalana, europea i mediterrània i es pot menjar des de pastes i amanides a peix i marisc. També ofereix carn a la brasa i guisats. Una altra opció per llepar-se'n els dits.