Carret de la compra ple en una botiga de Mercadona

Mercadona té l'snack saludable per a aquells a qui agrada picar entre hores

Aquest producte està encantant pel seu sabor i perquè aconsegueix saciar en els moments més difícils de la dieta

Voler baixar de pes no és pecat, sempre que es faci amb cap i mirant la salut per davant de tot. Però els primers esforços en una dieta no són pas fàcils.

I és per això que aquest producte de Mercadona està tenint èxit. Perquè quan volem picar entre hores, volem una cosa rica, i no simplement una cosa que ens recordi que tenim prohibit menjar com abans.

El mos de Mercadona que alimenta i sap a glòria entre hores

És a mig matí i, sobretot, a l'hora del berenar quan ens entren aquestes ganes de portar qualsevol cosa a l'estómac. I si està bo i és dolç, molt millor.

Primer pla del cartell del logo de Mercadona
Troba a Mercadona la millor opció per picar entre hores | Mercadona

Mercadona té unes barretes que substitueixen els menjars, saciant-nos i satisfent les nostres papil·les gustatives amb el seu sabor. Un clàssic millorat per la cadena valenciana que està encantant moltíssims clients.

Portar una d'aquestes barretes a la cartera de la feina, per acompanyar el cafè de mitja tarda o mig matí, és tot un èxit. Sacien completament la gana i aporten valors nutricionals excel·lents.

La varietat de barretes substitutives que ven Mercadona

Es van posar de moda cap a l'any 2000 i se'n va perdre el rastre. Ara tornen a ser un èxit a Mercadona atesa la varietat i qualitat que el supermercat presenta de les mateixes.

Caixa de barretes substitutives de civada i xocolata sobre fons desenfocat de Mercadona
El substitutiu per picar entre hores que està boníssim | Mercadona, xcatalunya.cat

Les primeres barretes són de civada i xocolata, són de Belladieta i es venen a Mercadona. La seva base alimentària és la civada, per això sacien, i el seu sabor, la xocolata, per això enamoren. Vénen 4 unitats en un paquet de 3,10€.

Amb la seva marca Hacendado, Mercadona també té les seves barretes. D'una banda, destaquen les barretes de galeta farcides de nabius. Un menjar proteic però, sobretot, antioxidant.

Dues caixes de diferents tipus de barretes energètiques de fandat (fruites i nabius), sobre fons desenfocat de Mercadona
Altres barretes energètiques de la marca Hacendado | Mercadona, xcatalunya.cat

Són, per tant, el mos ideal per portar-te a la motxilla del gimnàs, per menjar-te'l immediatament després de la dutxa i recuperar l'energia perduda en l'entrenament. Costen 1,45 € i vénen 5 unitats.

Una altra opció de Hacendado, Mercadona, també alta en proteïnes, són les barretes 100% fruita. Aquestes contenen poma i plàtan deshidratats, la seva caixa val 1,65€ i conté 3 peces de 30 grams cadascuna. Estan boníssimes.

Preus i ofertes actualitzats el dia 03/06/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.