Muntatge amb una imatge de camions de Bonpreu. A la dreta una imatge amb un lliurament a domicili

Bonpreu amplia el lliurament a domicili a totes aquestes comarques

Més facilitats en les compres en línia de la cadena catalana de supermercats

La compra en línia i el seu conseqüent servei a domicili s'estan consolidant com un dels grans usos de cada vegada més consumidors. Les obligacions de la vida professional i familiar, i unes agendes en què no hi ha espai per a pràcticament res més, compliquen molt aquesta activitat tan característica de desplaçar-nos per fer la compra, sols, en parella o en família, als nostres establiments de referència.

Les cadenes de supermercats, coneixedors d'una tendència en augment imparable, estan posant totes les facilitats possibles perquè els seus clients se sentin còmodes per fer les compres des de casa, a qualsevol hora i guanyant el temps que es destina als desplaçaments: aparcament, cues, oblit d'algun producte, i el pes que cal arrossegar. Actualment, el servei a domicili ha deixat de ser un caprici, per convertir-se en una veritable necessitat.

Seguint aquesta línia de les compres en línia, des de Bonpreu Esclat ja fa un temps que estan oferint aquest servei de lliurament a domicili; tot i això, encara no han arribat a totes les comarques del país. Hi estan treballant intensament, com ho demostra el fet que acaben d'anunciar l'ampliació de zones amb lliuraments domiciliaris de les compres online. A través d'un comunicat publicat al compte oficial d'X (Twitter) de la cadena catalana de supermercats, han anunciat les cinc comarques que ja es poden beneficiar d'aquest avantatge.

Ampliant territori

Es tracta del Gironès, la Selva, el Baix Penedès, el Pla de l'Estany i el Maresme. Tots els habitants d'aquestes zones han de saber que tenen a la vostra disposició una interessant oferta de benvinguda. I, com és lògic, amb l'anunci oficial a l'adhesió d'aquestes comarques del territori català on Bonpreu ja podrà fer el lliurament de les comandes en línia, són nombrosos els usuaris de les poblacions on encara no arriba aquest servei, els que es pregunten quan els tocarà a ells. Des de Bonpreu Esclat, sempre tan pendents de les demandes i els suggeriments dels seus clients, han respost genèricament amb un aclariment que defineix la línia que estan seguint en la seva voluntat per continuar incrementant el servei a noves zones.

Tal com indiquen a la seva web oficial, Bonpreu ho posa fàcil a l'hora de realitzar les compres en línia. La cadena catalana de supermercats assegura que comprar en línia mai ha estat tan fàcil, ràpida i còmode. Pots guanyar temps lliure i no facis cues. Compra des de qualsevol dispositiu. Modifica la compra fins a hores abans del lliurament, i gaudeix de la mateixa varietat de productes que als seus establiments. A més, cal tenir en compte que també disposen d'un servei de punt de recollida i evitar així marcar un horari de lliurament particular. Un ventall de possibilitats molt interessants, que cada cop està arribant a més espais del territori català.