Muntatge amb una imatge de Jorge Rey. A la dreta una imatge estiuenca

Quan arribarà l'estiu? Jorge Rey clava la seva predicció

Pendents de les prediccions del jove meteoròleg

La consolidació del jove Jorge Rey com a meteoròleg de referència, ja està fora de qualsevol dubte. En poc temps s'ha convertit en un dels principals especialistes del país, i en un dels que acumula un nombre més gran de devots entusiastes.

Un èxit que s'ha guanyat a pols, encertant les prediccions amb uns resultats espectaculars. Aquests dies, en què són molts els que ja estan organitzant les vacances estiuenques, la societat comença a mostrar símptomes d'ansietat per conèixer l'inici definitiu de les temperatures d'estiu.

Tot el país sembla lliurat a les prediccions d'aquest adolescent de Burgos; les seves reflexions són àmpliament seguides i preses al peu de la lletra. Així que no és gens estranya la repercussió que ha causat la resposta a la pregunta més demandada: quan començarà l'estiu de veritat? La resposta més desitjada adverteix que la sensació d'estiu està molt a prop d'arribar, encara que abans haurem de superar una breu època de la inestabilitat pròpia de la primavera, o del que en queda.

En un dels últims posts publicats al seu compte d'Instagram -amb més de 123.000 seguidors-, el jove meteoròleg adverteix que les temperatures es dispararan durant els dies vinents, però no ens hem de confondre, ja que encara ens mantindrem immersos en allò que considera com "una muntanya russa una mica extrema", que provocarà el contrast entre una notòria estabilitat i l'arribada de canvis sobtats, que podran certs obstacles a la imminent arribada de la definitiva temperatura estiuenca.

El rigor de l'adolescent

Pel que es pot percebre d'acord amb els nombrosos comentaris que susciten les seves publicacions, Jorge Rey és considerat com un veritable guru de la previsió meteorològica. Des d'exclamacions tan determinants com "el nostre home del temps" fins a les reiterades consultes per conèixer el temps d'un dia determinat, passant per floretes com "ets el millor", "cada dia ho fas millor" o "a mi també m'encanta escoltar-te" , amb els quals es confirma l'enorme capacitat de convenciment i veracitat que aporta el noi en la seva peculiar i apassionada manera de compartir la seva veritable vocació.

Jorge Rey té 17 anys i està exercint els estudis de batxillerat, però això no li impedeix haver captat l'atenció de tot un país, tant pels raonaments, la contextualització de les prediccions i el rigor amb què comparteix les seves anàlisis sobre el temps. La seva capacitat per predir l'arribada de la pitjor onada de fred de la història el va enlairar al capdamunt de la seva especialitat, lloc on sembla clar que se seguirà mantenint.