Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu i en primer terme una noia contenta

Les millors ofertes de carn a Bonpreu i Esclat fins al 22 d'abril

Aquesta quinzena, Bonpreu i Esclat no ofereixen descomptes en peixateria però presenten diverses promocions amb carn

Els supermercats Bonpreu i Esclat han llançat una sèrie d'ofertes a la secció de carns que prometen satisfer tant a la butxaca com al paladar dels consumidors. Fins al 22 d'abril, els clients poden gaudir de preus especials en una varietat de talls i preparacions càrnies, amb opcions que van des del tradicional fins al més gurmet.

Quines opcions tenen els clients de Bonpreu i Esclat?

Les ofertes s'estenen a una diversitat de carns, assegurant una opció per a cada gust i necessitat. Per exemple, el llom de porc, un tall magre de llom de porc, es presenta a un preu competitiu de 8,25 €/kg. Aquest tall, conegut per la seva versatilitat i contingut moderat de greix, és ideal per rostits o per ser cuinat a la planxa. Una recepta senzilla però deliciosa podria ser el llom de porc al forn amb herbes provençals, que ressalta el sabor suau de la carn amb un toc aromàtic i rústic.

Per a aquells que busquen una mica més sofisticat, l'oferta de cabrit, a 20,99 €/kg presenta una oportunitat per degustar una carn tendra i de sabor distintiu. El cabrit és una carn apreciada a la cuina mediterrània i és perfecta per a guisats o rostits lents que realcen la seva textura i sabor.

La blanqueta de pollastre, a 5,25€/kg, és una elecció econòmica i saludable. La blanqueta es refereix a petits trossos de pollastre, generalment pit, que són ideals per a guisats, estofats o per preparar plats ràpids com el pollastre a l'all i el curri. Amb el seu baix contingut en greix i alt en proteïnes, és una excel·lent opció per mantenir una dieta balancejada.

Un altre producte destacat és el filet de gall dindi, a 8,25 €/kg. El gall dindi és conegut pel seu baix contingut de greix i alt valor proteic, convertint-lo en una alternativa popular per als que segueixen dietes saludables. Un filet de gall dindi a la planxa amb un marinat d'espècies pot ser un menjar substanciós i nutritiu.

L'oferta també inclou preparacions ja llestes per cuinar, com ara el mix de carn de porc i vedella picada, a només 3,65 € per safata de 500 g. Aquesta barreja és perfecta per fer mandonguilles, farcits d'empanades o lasanyes casolanes. La barreja equilibrada de carns aporta sucositat i sabor a qualsevol plat.

El cap de llom de porc arrebossat, a 8,49 €/kg, són filets de llom de porc empanats, llestos per fregir i servir. Aquesta opció és perfecta per aquells dies en què es disposa de poc temps però es vol gaudir d'un àpat saborós i reconfortant.

Finalment, les croquetes de pollastre o de vedella, a 3,49€ per safata, ofereixen una solució ràpida per a un aperitiu o un sopar lleuger. Les croquetes, que poden ser de pollastre o vedella, són una delícia cruixent per fora i cremosa per dins, ideals per satisfer petits i grans per igual.

Detall de les ofertes de carn a Bonpreu i Esclat
Detall de les ofertes de carn a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Valors nutricionals

Aquests productes no només són econòmics, sinó que també proporcionen una varietat de nutrients essencials. Les carns vermelles, com la de vedella, són riques en ferro i vitamina B12, mentre que les carns blanques, com el pollastre i el gall dindi, són fonts excel·lents de proteïnes d'alta qualitat i tenen un contingut de greix més baix. Cadascun d'aquests productes pot ser l'ingredient principal de receptes que no només nodreixen el cos, sinó que també delecten el paladar.