Imatge exterior d´un establiment d´Aldi

Què podreu trobar a les dues noves botigues d'Aldi a Barcelona?

Aldi obre dues noves botigues a la ciutat comtal

ALDI continua consolidant el seu creixement a Catalunya i aquest mes de desembre ha obert dues noves botigues a la ciutat de Barcelona. La cadena de supermercats, que aquest dilluns va inaugurar una nova botiga al carrer Gran Via, 642, ha obert avui les portes d'un nou establiment en el districte de Nou Barris, al carrer Fabra i Puig, 299. ALDI també ha inaugurat el seu primer supermercat a Deltebre (Tarragona) aquest dimarts 19 de desembre.

Gràcies a aquestes inauguracions, la cadena de supermercats ja suma 93 establiments a Catalunya. En totes les seves botigues a la regió, ALDI ofereix una selecció de prop de 2.000 productes, un 86% de marca pròpia i un 80% d'origen nacional. A més, els clients barcelonins podran accedir a ofertes i promocions setmanals per a realitzar una compra setmanal completa i senzilla, al millor preu possible.

Barcelona concentra la meitat de les obertures de ALDI a Catalunya aquest 2023

ALDI ha obert 8 noves botigues enguany a Catalunya, la meitat de les quals han estat a la ciutat de Barcelona. A més de l'obertura d'avui a Nou Barris, al carrer Fabra i Puig, 299, ALDI ha obert altres 3 supermercats a la ciutat: en els districtes de l'Eixample, en Gran Via, 642; Gràcia, al carrer Escorial; i Ciutat Vella, al carrer Riera Alta. Amb aquestes inauguracions, ja són 64 els supermercats ALDI a la província de Barcelona, 18 d'ells en la capital catalana, i suma més de 67.000 m² de sala de vendes i un equip de més de 200 empleats.

Gràcies a l'expansió empresa els últims anys, la companyia ja compta amb més de 730.000 clients a Barcelona i voltants, que confien en ALDI per la seva compra habitual. En els últims dos anys, la cadena de supermercats ha sumat més de 218.000 clients nous en l'àrea metropolitana de Barcelona, gràcies a l'exigent relació qualitat-preu en els seus productes i a la seva opció de compra centrada en el descompte i a oferir preus baixos.

Els preus baixos i el descompte de ALDI, vies d'estalvi a les famílies

Les claus del model de ALDI és oferir als seus clients vies d'estalvi en la seva cistella de la compra habitual. Per això, la companyia revisa periòdicament els seus productes i processos i manté relacions de confiança i a llarg termini amb 400 proveïdors nacionals i locals. D'aquesta manera, ALDI proporciona als seus clients un assortiment amb una forta presència de marca pròpia i principalment d'origen nacional.

Amb motiu de les noves obertures a Catalunya, ALDI ofereix ofertes exclusives en productes i llança promocions setmanals i quinzenals en tot el seu assortiment, també en articles frescos i locals. A més, i per a combatre el desaprofitament alimentari, la companyia també ofereix a les seves botigues el 30% de descompte en determinats productes amb data de caducitat pròxima o consum preferent.

ALDI tanca 2023 amb la inauguració de 10 noves botigues al desembre

La cadena de supermercats porta anys treballant per a ampliar la seva presència a Espanya de forma sostinguda, acostant-se cada vegada més als seus clients. Un creixement que s'ha vist impulsat aquest mes de desembre amb 10 obertures en menys d'un mes. Gràcies a la forta expansió d'enguany, ALDI té tancarà 2023 amb més de 430 establiments en tot el territori nacional, entre els quals destaca també l'arribada a la ciutat autònoma de Melilla, a l'octubre.

Aquest mes de desembre ALDI ha inaugurat noves botigues a Torrejón de Ardoz (Madrid) i en el municipi d'Almeria de Albox. A més, de les tres obertures a Catalunya, la companyia ha obert el seu segon establiment a l'illa de Lanzarote, a Sant Bartolomé i ha continuat creixent a l'illa de Menorca, amb un nou establiment a Ciutadella. ALDI també reforçarà aquest mes la seva presència a Andalusia amb tres noves botigues a la província de Granada.