Muntatge amb una botiga de Bonpreu, a la secció de fruites i, dins d'un cercle, el lot estalvi referenciat a la notícia

Els 2 regals de Bonpreu comprant una espatlla de pernil

Bonpreu segueix presentant ofertes dins de les seves promocions de Nadal

És Nadal i Bonpreu segueix oferint lots estalvis i tota mena de promocions que et permetran celebrar les festes sense gastar en excés. El lot estalvi de Bonpreu que detallem en aquest article inclou una espatlla d'esquer 50% raça ibèrica i dues ampolles de cava brut Lonia Sumarroca. L'espatlla de porc ibèric, és coneguda pel seu sabor i qualitat a la xarcuteria espanyola. Els productes ibèrics com aquest solen ser apreciats per la textura i el sabor que adquireixen durant el curat. Un producte d'aquestes característiques conté cada 100 grams aproximadament 309 quilocalories, amb 20,1 grams de greix (incloent-hi 8 grams de greixos saturats), 0,1 grams d'hidrats de carboni (amb una quantitat igual de sucres) i 32 grams de proteïnes.

Respecte al cava brut Lonia Sumarroca, no es proporciona informació detallada a les fonts consultades. Generalment, el cava és una beguda alcohòlica escumosa que es produeix a Espanya amb un mètode similar al xampany , però no s'especifiquen els detalls nutricionals o de producció per a aquest en particular. El lot té un preu de 59 euros. És el preu que costaria el pernil si el compres per separat, de manera que les dues ampolles de cava et surten de franc.

Com maridar tots dos productes?

El maridatge de l'espatlla de porc, amb el sabor intens i suau textura, juntament amb el cava brut Lonia Sumarroca, que es caracteritza per la seva frescor i bombolleig fi, pot ser una experiència gastronòmica deliciosa. Per gaudir plenament d'aquests dos productes, es recomana servir el pernil a temperatura ambient per maximitzar-ne el sabor i la textura. Es pot acompanyar amb pa de qualitat, preferiblement torrat lleugerament per afegir una textura cruixent que contrasti amb la suavitat del pernil. Un pa evidentment amb tomàquet i oli d'oliva.

El cava brut Lonia Sumarroca s'hauria de servir ben fred, entre 6 i 8 graus. Les baixes temperatures realcen la seva frescor i fan que les bombolles siguin més vivaces, cosa que ofereix un contrapunt refrescant a la riquesa del pernil. Com a acompanyament, es podrien afegir alguns fruits secs, com ametlles o avellanes, que complementen tant el pernil com el cava, afegint-hi una dimensió cruixent i un sabor que enllaça bé amb tots dos productes.

Lot estalvi compost per una espatlla de pernil i 2 ampolles de cava
Lot estalvi de Bonpreu | Bonpreu

On puc comprar aquest lot estalvi i fins i tot quan està disponible?

El lot estalvi estarà disponible als establiments de Bonpreu i Esclat fins al proper 8 de gener. Tens totes les festes per comprar-lo. A la seva pàgina web han habilitat una secció per trobar quin és el teu establiment més proper. Pots consultar-ho aquí.