Muntatge amb una imatge de Hans Arús en una intervenció televisiva. A la dreta, una imatge amb una noia d'esquena

Qui és la xicota de Hans Arús?

Es descobreix la identitat de la parella del fill del famós presentador català

Aruseros és el programa d'entreteniment i humor exitós sobre l'actualitat, que dirigeix i presenta Alfonso Arús des de fa 21 temporades i que s'emet a La Sexta, de dilluns a divendres i en horari de 7 a 11h. Els espectaculars índexs d'audiència, l'han consagrat com el programa líder indiscutible dels matins televisius.

El veterà presentador català de 63 anys es nodreix d'un equip de col·laboradors de plena confiança, tanta que els seus integrants són la seva dona, Angie Cárdenas, i els seus fills, tot un risc en una jugada que li està sortint fenomenal. Alfonso Arús ho té molt clar: "Sempre he dit que en el fet de treballar amb la família vaig ser una mica pioner i mai m'he amagat. Els exigeixo més fins i tot que a altres col·laboradors i si no estiguessin preparats per més fills que fossin, no farien el que fan”. Els fills d'Arús es divideixen així el treball diari al programa: Tatiana en tasques de producció i especialitzada en celebritats, Artur encarregant-se dels esports, i Hans -el petit-, aportant el costat original amb les seves imatges curioses sota la secció anomenada "es lo más”.

La xicota del benjamí dels Arús

Hans Arús té 24 anys i ja s'ha fet molt popular com a integrant del programa que lidera el seu pare, i també per la seva dinàmica a les xarxes socials, on sol estar molt actiu, compartint algunes imatges de to més personal, i fins i tot sentimental. En algunes d'aquestes fotografies se'l pot advertir amb la seva parella, l'Anna -també de 24 anys-, que s'acaba de llicenciar en Medicina per la UAB.

La confiança entre els Arús és tan gran, que fins i tot s'arriben a prendre molt bé i amb sentit de l'humor, confessions públiques com les que Alfonso va compartir a la televisió sobre el seu fill Hans, indicant que és ambidestre i que durant molt temps es va trobar amb dificultats a l'hora de coordinar-ne els moviments. Arús pare va dir que el seu fill solia xutar amb una cama, però escrivia amb l'altra mà, fet que li va comportar algun contratemps: ''Té un cacau monumental'', va sentenciar amb aquest riure tan característic del famós presentador català.

Tot i la seva joventut, Hans Arús ja ha aconseguit una gran solvència davant les càmeres i s'ha convertit en tot un expert en tendència i moda. Sovint es mostra molt orgullós del seu cognom, i no dubta a demostrar la seva gran passió cap al seu equip: el Real Betis Balompié, club del qual és un veritable fan. I encara que Anna és del Celta de Vigo, Hans ho té molt clar: "Jo veig l'Anna entrant al nostre casament amb l'himne del Betis i segur que ploraria".