Muntatge amb una imatge de Shakira durant un concert. A la dreta una imatge amb un pare aconsellant la filla

William Mebarak, pare de Shakira, li envia un missatge clar

Tota una lliçó del pare de la cantant colombiana

La traumàtica separació de Sahkira i Gerard Piqué segueix generant nous capítols, encara que en aquesta ocasió ve acompanyat d'un interès per posar fi a l'assumpte d'una vegada per totes.

L'èxit del seu últim i esperat àlbum, "Las mujeres ya no lloran", ha tornat a demostrar la rancúnia de la cantant colombiana respecte al seu ex, Gerard Piqué. Les cançons constants inspirades pel dolor de la finalització de la seva relació, i desqualificacions de la de Barranquilla cap a l'exfutbolista del FC Barcelona i la seva demostrada amargor per no haver pogut haver fet realitat el somni d'un amor etern, han acabat provocant la presència pública del pare de la cantant .

Però... Qui és el pare de Shakira?

William Mebarak és un home novaiorquès de 92 anys. D'origen libanès, la seva família va emigrar a Colòmbia, sent ell encara molt petit. La fama de William es va disparar a partir de l'èxit enlluernador artístic i comercial de la seva filla: Shakira. Tot i que sempre ha mostrat el seu suport i s'ha mantingut a prop de l'ascensió com artista de la seva filla, Mebarak considera molt més important la família que l'impacte social i mediàtic. Especialment preocupat per l'estabilitat anímica dels seus néts, Milan i Sasha.

Segons les seves paraules en una entrevista per a La Vanguardia, Mebarak sempre va voler ser sacerdot, la seva veritable passió inicial a la vida; potser d'aquí provingui aquest esperit de redempció que li ha professat a la seva filla. En qualsevol cas, molt probablement fart de tanta controvèrsia, ha decidit que aquest era el moment oportú per aparèixer a escena i aportar la seva opinió i consells davant d'una situació insostenible, que segueix afectant l'estat anímic de la seva filla, i ha provocat el desordre emocional dels seus néts.

Tot i l'edat avançada, el pare de l'estrella colombiana, li ha donat una veritable lliçó, demanant-li que deixi de compondre cançons de ressentiment cap a Piqué i que prescindeixi d'ell i de Clara Chía, la jove parella de Gerard. El consell patern de deixar enrere el passat i preocupar-se només del present i el futur més immediat pot suposar un veritable punt d'inflexió en l'esdevenir d'una història que s'està demorant massa.

I és que la figura paterna és molt respectada per Shakira, no en va una de les seves cançons està dedicada a ell. Sota el títol de "Hay amores", és un emotiu bolero que va ser compost per a la pel·lícula El amor en tiempos del cólera (Mike Newell, 2007), protagonitzada per Javier Bardem.