Ainhoa i Marta en una escena de 'Com si fos ahir'

'Com si fos ahir' de l'11 d'abril: Problema greu per a la Marta

També veurem una trama relacionada amb el Jordi i una altra amb la Virgínia i la seva herència

Penúltim capítol de la setmana a 'Com si fos ahir'. Aquest dijous, l'episodi estarà centrat en tres trames.

A la primera, la Marta cau accidentalment d'un pont. Porta dies malsons i pren somnífers. La Gemma us anima a implicar-se en l'acollida. La Marta ha tornat amb el Salva, però hi ha un problema. En el temps en què han estat separats, el Salva va iniciar els tràmits per acollir un nen, una idea que no agrada a la Marta. En principi vol quedar-se de banda però té dubtes ja que creu que aquesta actitud el podria allunyar del seu xicot.

El Jordi i el seu judici

En una segona trama veurem que el Jordi està molt nerviós pel judici. L'actitud infantil del Jordi exaspera els fans de la sèrie i no té pinta que la cosa millori. La Gina vol recolzar-ho però es despista amb l'arribada del Valeri, la seva neboda. Més tard, com el Jordi està incomunicat, es presenten com a públic al judici i tenen una revelació inesperada. Serà alguna cosa interessant o serà qualsevol cosa sense importància per continuar allargant una altra trama del duet absurd Jordi-Gina?

L'herència de la Virgínia

I finalment una trama que pintava interessant, la de Virgínia, i que ha acabat de manera totalment surrealista. La Virgnia ha decidit que l'hereu de la seva empresa de menjar i accessoris per a mascotes sigui el vencedor d'un total de 5 proves. Ara com ara Marcel guanya 1 a 0 després de resoldre una endevinalla. La segona prova és una manualitat. Aquest dijous veiem com el Marc guanya el concurs de manualitats, però l'Eva descobreix que no ha jugat net i això afecta el veredicte. Perdrà el Marc el punt i serà atribuït al Marcel? Un 2-0 podria ser gairebé definitiu. Un cop es conec el resultat, augmentarà la rivalitat entre els germans? La relació entre ells ja comença a estar molt tocada, cosa que es podia intuir.

On i a quina hora es pot veure el capítol de 'Com si fos ahir' del dijous 11 d'abril del 2024?

El capítol començarà a les 4 i 10 del vespre i tindrà una durada aproximada de 35 minuts. Com cada dia s'emet després del programa culinari Cuines. Aquest dimarts aprendrem a cuinar un plat de prunes farcides de festucs.

L'episodi d'aquest dijous 11 d'abril es podrà veure, com cada dia, en directe a TV3 i a la plataforma 3cat.