Muntatge amb una imatge de Quim Masferrer durant una interpretació del seu espectacle. A la dreta una imatge amb una dona plorant

VÍDEO: Quim Masferrer emociona parlant amb una senyora per telèfon

Una conversa commovedora

Actor i director de teatre, presentador i guionista de televisió, i productor i presentador d'esdeveniments, Quim Masferrer (22 de juny del 1971, Sant Feliu de Buixalleu-Girona), és un dels presentadors més estimats per l'audiència de TV3.

Amb el programa El foraster de la cadena pública catalana ha aconseguit consolidar-se com a monologuista ambulant que recorre Catalunya a la recerca del paisatge humà dels poblets de menys de mil habitants. Cada capítol, un poble diferent. I a cada poble, un repte: fer un monòleg davant de tots els veïns, un monòleg personalitzat, fet a la mida de cada poble i dels seus habitants. La proposta ha estat tan ben acceptada pels teleespectadors catalans, que El foraster ha esdevingut un veritable programa de culte dins de la graella de TV3.

Tot i que actualment ja no s'emet, el programa, Masferrer i els nombrosos poblets que encara estan pendents de viure els seus minuts de glòria, tornaran al capdavant de la cadena, perquè és una aposta segura i l'audiència ho requereix. Mentrestant, els seguidors del carismàtic presentador i actor, en poden gaudir mitjançant l'obra de teatre Bona gent, un personal homenatge al públic. Amb aquesta representació, Quim Masferrer pensa que ha arribat l'hora de fer un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n'és el protagonista. Un protagonista, o més ben dit, molts protagonistes que escriuran l'argument d'aquesta experiència.

Una confessió molt emotiva

Fent gala de la seva indubtable humanitat, Masferrer ha protagonitzat un acte que ha commogut durant una de les representacions. Un home entre el públic li confessa que la seva dona no ha pogut assistir a l'espectacle perquè ha caigut s'està recuperant a casa; a Quim no se li ha acudit res més que trucar-la a través del mòbil del seu marit. La dona s'ha trencat el fèmur i li confessa que li hagués agradat molt ser-hi present i fer-li una bona abraçada. Tot i això, el moment més emotiu ha arribat amb la confessió de la dona...

 "Vols que et digui una cosa? Fa dos mesos i mig que he conegut àngels. I saps qui són aquests àngels?... Tot l'equip de l'hospital de Berga. M'han tractat molt bé i estic molt contenta d'haver-los conegut, perquè em pensava que els àngels solament eren al cel, i també n'hi ha a la Terra". Una preciosa confessió que ha arribat a l'ànima de l'actor i del públic assistent.

Bona gent és un espectacle itinerant, en què Masferrer interactua amb el públic amb la seva habitual naturalitat. Les properes cites previstes estaran protagonitzades per Llicà de Vall (5 de juliol), Corbera de Llobregat (20 de juliol), Masquefa (23 de juliol), Nulles (25 de juliol), Cassà de la Selva (27 de juliol) i Arbúcies (29 de juliol). Diverses possibilitats per assistir a una funció única i exclusiva, envoltats de molt bona gent.