Dona amb arracades de cor en una entrevista, amb una imatge inserida d'una altra dona parlant en un podi.

Juana Dolores i la seva surrealista frase sobre Sílvia Orriols i l'infern

L'actriu i escriptora també s'atreveix amb Sílvia Orriols

Juana Dolores ha tornat a buscar el seu minut de glòria i ha publicat un missatge al seu compte de la xarxa social X amb la qual s'adreça a l'alcaldessa de Ripoll i diputada d'Aliança Catalana al Parlament, Sílvia Orriols. Coneguda per les seves sortides de to en públic i pels seus espectacles controvertits, Dolores es defineix com una actriu i escriptora catalana. Va néixer el març del 1992 a El Prat de Llobregat. És filla d'andalusos, es considera catalana i parla canviant constantment de llengua.

Dolores, tot i que porta corbata,  s'ha posat al costat del President del Parlament, Josep Rull i ha atacat la diputada Sílvia Orriols. Igual que el dirigent de Junts va deixar clar que no permetria "discursos d'odi", ara Dolores desitja que la ripollesa vagi a l'infern. "Jo no sé si Déu existeix o no, però del que sí estic segura és de que Sílvia Orriols anirà al puto Infern". 

El comentari de la dramaturga no ha passat desaperecbut i molts usuaris de xarxes socials li han contestat amb duresa i demanant respecte per totes les formacions parlamentàries que defensen la veu de centenars de milers de catalans.  Anthony Sánchez, que formava part de la llista d'Aliança Catalana per Barcelona, ha estat molt contundent i li ha desitjat que "compte no hi vagis tu per desitjar el pitjor als altres".

Juana Dolores i la seva polèmica aparició a TV3

L'escriptora  va ser convidada al programa 324 de Xavier Graset  per presentar el seu llibre "Rèquiem català. I si una nació desfilant per una catifa vermella", però va aprofitar per criticar la televisió pública perquè segons ella, només convida "votants de Junts" i  no marxistes. Igualment va buscar lectors i protagonisme i va insultar l'alcaldable de Junts per Barcelona, Xavier Trias, a qui va dir "puto viejo". També se les va tenir amb el presentador, a qui va retreure que portés corbata.  

Obra de Juana Dolores

Aquesta no és l'única de les seves obres. L'any 2020 va treure Bijuteria. També ha protagonitzat diferents arts escèniques com Massa diva per a un moviment assembleari (2021) o Hit me if I'm pretty (2022).