Muntatge amb una imatge de diversos artistes i presentadors a la celebració dels 20 anys de l'APM. A la cantonada superior dreta, dins d'un cercle, imatge de Josmar durant la seva actuació

VÍDEO: Josmar triomfa a la festa dels 20 anys d''Alguna pregunta més?'

El programa de TV3 segueix sumant anys amb gran èxit

El programa d'humor de 3Cat 'APM?' ha complert les dues dècades de trajectòria a la ràdio i la televisió públiques catalanes amb una festa al Teatre Victòria de Barcelona. L'esdeveniment ha acollit més de 1.000 persones segons les xifres que ofereix la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) amb algunes de les figures més destacades dels vint anys d'història de l'espai.

Per la catifa vermella han desfilat personatges com Josmar, Gran Germán, María Ángeles de les alpaques, Joel Díaz o Manel Piñero , entre d'altres. L'esdeveniment, que ha comptat també amb l'actuació de Figa Flawas, l'han presentat Nerea Sanfe i Arnau García, dues de les cares actuals de l'APM?.

'Alguna pregunta més?' va néixer el setembre del 1995 com un espai dins del programa radiofònica 'El matí de Catalunya Ràdio', conduït en aquell moment per Antoni Bassas. Va estar en antena fins al juliol del 2008. A la televisió, l''APM?' va fer la seva primera aparició com un programa especial el 14 de juliol del 2004.

Al llarg de les primeres temporades, el programa va assolir quotes de pantalla superiors al 20% en horari de màxima audiència. En la temporada actual, més de 2,4 milions de persones han mostrat interès pel programa en algun moment a les emissions per TV3 , i el programa especial de cap d'any, emès a 'prime-time', va liderar la seva franja amb una audiència mitjana de 519.000 espectadors i una quota del 27,1%.

A més, a la plataforma 3Cat ia les xarxes socials, l''APM?' suma aquesta temporada més de 148 milions de reproduccions, xifra que supera els 450 milions si se sumen les dades històriques de consum digital del programa. Les xarxes socials són una de les finestres principals d'accés als continguts de l'APM?

Una de les actuacions més celebrada ha estat la de Josmar. L'artista es va fer conegut a finals dels 90 al programa Malalts de Tele, de Toni Soler i Rosa Andreu. Fins i tot va intentar participar a Eurovisió amb el seu èxit 'És superfort'. En aquella època era impensable una actuació a l'estil Rodolfo Chiquilicuatre, però ell gairebé ho aconsegueix.