Muntatge amb una imatge de Judit Mascó. A la part superior esquerra una emoticona de cirurgia estètica

L'única operació estètica que s'ha fet Judit Mascó

La model catalana ha explicat la seva relació amb la cirurgia estètica

Als seus 54 anys, Judit Mascó manté una bellesa enlluernadora. Tot i que ha manifestat el seu rebuig a les intervencions quirúrgiques i ha defensat la bellesa de la maduresa sense artificis, en una entrevista a TV3 va reconèixer que una vegada sí que es va sotmetre a una operació de cirurgia estètica.

Durant la seva intervenció al programa Col·lapse, que dirigeix i presenta Ricard Ustrell a TV3, la cotitzada model catalana va expressar que durant la seva vida s'ha vist sotmesa a diverses operacions relacionades amb temes de salut. Pel que fa a la cirurgia estètica, Mascó confessava haver realitzat "alguns tractaments de bellesa i retocs no invasius". Després d'una caiguda amb bicicleta, es va sotmetre a una operació de microcirurgia estètica per eliminar la cicatriu.

La model va afirmar que el seu aspecte és la seva eina de treball, per això optés per aquesta intervenció i que les cures de bellesa siguin una constant en la seva vida; no per canviar-ne l'expressió, però sí per tenir una aparença bella i saludable. Durant l'entrevista a Col·lapse, Judit Mascó també va reconèixer que "quan era molt jove em vaig posicionar en contra de les operacions estètiques, però ara veig que les coses no són blanques i negres" .

Una habitual de TV3

Mascó és un dels personatges públics més adorats pels catalans. Col·laboradora habitual de TV3 des dels seus orígens, actualment participa al programa Tot es mou, que condueix la periodista Helena García Melero. No obstant, va ser a l'entrevista duta a terme per Ricard Ustrell a l'esmentat programa, on la prestigiosa model es va sincerar davant els teleespectadors.

Judit Mascó no amaga que dedica moltes hores a cuidar la seva imatge, però ara com ara no ha sucumbit a la cirurgia estètica per rejovenir ni cos ni rostre. La seva bellesa continua sent d'una naturalitat sense manipulacions ni artificis, mentre que la seva simpatia i encant davant les passarel·les i les càmeres es mantenen inalterables.

Després d'haver-se iniciat al món de la moda amb tan sols 15 anys, no va trigar gaire temps a convertir-se en tot un referent i mantenir-se en primer pla mediàtic. Durant la seva trajectòria, Mascó també ha exercit com a escriptora, publicant els llibres "El llibre de Judit Mascó" i "Model", i sol col·laborar amb la Fundació Vicente Ferrer i altres entitats, com Les missioneres de la caritat, ordre religiós establert per la Mare Teresa de Calcuta. A més, és presidenta de la Fundació ARED. El 2009 li van concedir el Premi Protagonistes per la seva "tasca filantròpica" i el 2003 va rebre el Premi a la Dona de l'Any de la revista Elle.