Muntatge d'una imatge de Laura Fa durant la seva intervenció al programa Col·lapse de TV3. A la dreta una emoticona amb una corona

Laura Fa deixa anar un detall de Letizia Ortiz que deixa en mal lloc la premsa espanyola

Especulacions en el cas sobre la presumpta infidelitat de la reina

Laura Fa Campo, periodista catalana amb una trajectòria de més de vint anys a la premsa rosa del cor, va posar de manifest una antiga notícia, en què s'assegura que la reina Doña Leticia va ser infidel a Don Felipe VI, amb el seu cunyat Jaume del Burgo . La periodista defensa el fet de parlar obertament sobre aquest tema, argumentant que s'hauria de poder parlar de la mateixa manera que s'ha fet durant molt de temps sobre les infidelitats del Rei emèrit Joan Carles i d'Iñaki Urdangarín.

Fa va aclarir perquè la premsa va silenciar la notícia. Les seves paraules van ser: "Jaime del Burgo té un ego molt gran, és un acomplexat molt rebentat perquè el van apartar de la monarquia", donant a entendre que Del Burgo va filtrar la notícia per fer mal a la monarquia. Fa va afegir amb contundència: "La premsa de Madrid no es mira la monarquia de lluny com nosaltres. Tenen clar que és una venjança personal de Peñafiel i Del Burgo i no volen col·laborar si no hi ha proves".

Aquestes declaracions van ser exposades al programa de TV3, Col·lapse, dirigit i presentat pel periodista Ricard Ustrell. Per a Laura Fa va insinuar que s'ha silenciat el tema sobre el presumpte adulteri de l'actual reina d'Espanya, i la seva imatge ha estat protegida per un sector de la premsa. La periodista catalana és coneguda per no tenir filtres per donar les seves notícies i abocar-hi les opinions, i és obligada en alguna ocasió a retractar-se'n.

Un gran referent de la premsa rosa

Les intervencions televisives de Laura Fa es van iniciar el 2010 quan va començar a col·laborar al programa "Arucitys" de 8TV, durant un període de vuit anys durant els quals també va col·laborar per als programes de Telecinco, "Abre los ojos y mira" i "Sálvame ", a més de "Cazamariposas" del canal Divinity. Per a TV3 i més enllà de la seva participació a "Col·lapse", també sol col·laborar amb el programa "Tot es mou", que presenta la periodista Helena García Melero.

A més de la seva habitual presència a la pantalla petita, Fa també comparteix les seves eloqüents reflexions en programes radiofònics, com Vostè primer de RAC1 i El vermut de Llucià Ferrer de Ràdio Flaixbac.

L'estil inconfusible de Laura Fa la fa valedora d'un seguiment fidel per part dels seus admiradors, mentre que des dels dirigents dels diversos canals de televisió en què col·labora, perceben els bons índexs d'audiència que generen les seves intervencions, convertint-la en una de les periodistes especialitzades en premsa rosa més cobejades i controvertides del país.