Muntatge amb una imatge de Shakira a primer terme. A l'esquerra, dins d'un cercle, Jimmy Fallon

Nova indirecta de Shakira a Gerard Piqué: Ara en una entrevista amb Jimmy Fallon

Shakira al programa "The Tonight Show"

Pel programa "The Tonight Show" que condueix Jimmy Fallon per a la cadena NBC desfilen alguns dels famosos més determinants del món de l'espectacle. Shakira ha estat una de les darreres estrelles a posar-se al servei de l'influent còmic i presentador, aprofitant l'ocasió per tornar a carregar amb força contra Gerard Piqué.

Aquest talk show nocturn s'emet de dilluns a divendres i és un dels intocables de la graella setmanal de la NBC. És l'espai idoni perquè Jimmy Fallon pugui desenvolupar les eines fonamentals per desplegar tot el sentit de l'humor, que combregui perfectament amb l'audiència nord-americana.

Coincidint amb la publicació de l'últim àlbum de la influent cantant colombiana, "Les dones ja no ploren", Shakira ha participat a l'exitós programa, on ha reivindicat la figura femenina, indicant que "ara els toca als homes plorar". Durant la seva intervenció a "The Tonight Show", Shakira s'ha referenciat a aquest àlbum, vinculant el seu contingut amb la seva relació amb l'exfutbolista del FCBarcelona: "Ha estat molt difícil posar tot el que sentia en un àlbum i donar-li forma, perquè no tenia temps, era el que tenia tenir un marit. Ara ja no en tinc. El marit m'arrossegava, no em deixava. Ara sóc lliure, ara puc treballar de debò".

Jimmy Fallon i l'èxit de "The Tonight Show"

A més de les seves brillants condicions com a humorista i presentador, Jimmy Fallon, de 49 anys, també destaca per la seva capacitat com a hilarant monologuista. Pel seu programa han passat figures tan populars i icòniques, com ara Donald Trump, Robert De Niro, Jennifer Aniston i David Beckham, entre moltes altres personalitats. Un dels principals reptes professionals a què va haver d'enfrontar-se, va ser quan va ser l'escollit per prendre el relleu del sarcàstic Ricky Gervais com a conductor de la cerimònia de lliurament dels Globus d'Or. Malgrat el seu to més prudent i molt menys punxant , Fallon va donar la talla com a mestre de cerimònies.

La presència de Shakira a "The Tonight Show" va aconseguir un fort impacte d'audiència, demostrant una vegada més, el poder de la cantant de Barranquilla per atraure l'atenció mediàtica internacional . Tot i que, en l'última cançó del citat àlbum acabat de publicar, insinua que potser un dia pugui tornar amb Gerard Piqué i fins i tot en una altra entrevista va arribar a afirmar que la seva exparella va intentar tornar-hi, el cert és cada vegada que en té una oportunitat, aprofita per desacreditar-ho. Els seus temes musicals estan plens de missatges encoberts.